Are we there yet?

Jeg vil egentlig ikke klage, for jeg vet at jeg er heldig som i det hele tatt er gravid, og jeg er så takknemlig for at jeg har fått bære tvillingene i over 37 uker, men nå begynner det å bli tungt altså. Og vondt. Så sinnsykt vondt!

Ryggen er vond og bekkenet er vondt. Jeg får halsbrann av ca alt jeg putter i meg, og beina er så hovne at det er ubehagelig å bevege tærne. Men det aller verste er smerten i selve magen. Den er så øm og hard, og på huden rett under brystet svir det som om jeg har fått syreskade eller noe. Utpå huden liksom. Det er et under at jeg ikke har fått strekkmerker, for det føles virkelig ut som at jeg skal revne på midten.

Soving har jeg nesten gitt opp, for når jeg endelig klarer å sovne våkner jeg av at magen er hard og vond, og jeg må opp å gå rundt for å lindre. Alle misliker vel å ikke få sove, men den biten er ekstra dritt å akseptere nå siden det ikke akkurat blir mer sovings når tvillingene kommer.

Det vanligste er å bli satt i gang i uke 38 dersom tvillingene ikke kommer av seg selv før, men på sist UL fikk jeg vite at jeg kan få drøye det til uke 39 dersom jeg ønsker. Jeg har jo hele tiden tenkt at jeg vil ha de inni meg så lenge jeg får lov, og ønsker jo helst å gi de tid til å komme ut når de selv vil fremfor å forskynde prosessen med igangsetting, men nå er jeg jammen ikke sikker på om jeg orker. Hvis det er lov å si.

Yalla babies! Kom ut nå, vi vil treffe dere!

3 kommentarer om “Are we there yet?

  1. Så godt du deler! Fødte for 2 uker siden, og det var så digg å bli kvitt akkurat de samme smertene som du beskriver! Men ingen andre klagde over slike plager, så følte meg så svak og alene😜 Lykke til – du er så vanvittig sterk 💪

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s