Hjemmegym

Jeg har en drøm om at det i fremtiden skal bli like vanlig å ha treningsrom i huset som det er å ha vaskerom, og nå lever jeg virkelig min egen drøm! Vi har nemlig et eget rom i kjelleren med både knebøystativ, vekter, hantler og kettlebells, og jeg er så fornøyd! Jeg ønsker helst å supplere med både tredemølle og mulighet til å gjøre pullups, men vi har virkelig allerede alt vi trenger, og litt til.

For jeg mener absolutt ikke at alle trenger å investere i mengder av utstyr og stor plass til å boltre seg på for å kunne trene hjemme (korona har jo virkelig bevist at det eneste man egentlig trenger for en god økt er motivasjon og innsats), men jeg tror likevel at det å ha noen form for utstyr tilgjengelig hjemme gjør dørstokkmila kortere, og dermed tillater mer trening uten at det krever like mye tid og planlegging.

Det kommer i alle fall til å bli redningen for meg fremover som tvillingmamma. Jeg aner faktisk ikke hvordan jeg skulle løst det med trening om jeg skulle tatt med meg TO kids på det lokale gymmet, eller vært avhengig av barnevakt for å trene, så jeg kjenner jeg allerede er meget takknemlig for dette lille, men velutstyrte rommet i kjelleren.

Vel, nå er det jo lenge til jeg trenger å tenke på hvordan jeg skal få trent med to små babier i hus, men med eget freakin hjemmegym ligger i alle fall ting til rette for trenings når kropp og topp er klar for det!

Det har jo som dere ser av treningsdagboken absolutt ikke blitt så mye trening i det siste, men da Ian i dag ryddet utav gym-eskene kunne jeg rett og slett ikke la være å ta meg ei litta økt. Jeg holdt det enkelt (som alltid), og belastningen lavere enn noengang, men godfølelsen kom både under og etter økten likevel skal jeg love!

Åh, som jeg gleder med til flere økter her altså!

Snaiks!

En kommentar om “Hjemmegym

  1. Jeg er så enig😊 Håper jeg får muligheten til å ha mitt eget treningsrom når jeg flytter🤞🏻 Eller så skal jeg legge til rette for litt plass og utstyr -> se muligheter fremfor begrensninger😊💛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s