Selvfølgelig var de to!

I over 9 måneder visste jeg at det lå to babyer inni magen min, men jeg klarte aldri å helt skjønne at vi virkelig skulle få to barn på en gang. (Nesten) alle sa til meg at jeg var så heldig som ventet tvillinger, for tvillinger er noe helt unikt, men jeg tenkte helt ærlig mer på alt som ville bli dobbelt så slitsomt, og dobbelt så skummelt. Jeg følte nesten en slags sorg i starten fordi jeg tenkte jeg ikke ville få den fine perioden helt i starten der man bare ammer og koser med babyen sånn som da Kaia var nyfødt. Fordi det var to stk trodde jeg helt enkelt ikke det skulle bli tid til sånt. Så feil kan man altså ta.

For jeg begynner virkelig å skjønne hva folk mener når de sier at det er spesielt å få tvillinger. Joda, det er dobbelt så mange bleier og mye mer våkentid om natta, men det er jo også dobbelt så mye kos. Og om jeg koser med den ene, så har Ian også en å kose med uten at vi må vente på tur! Vi har hatt så mange øyeblikk der vi sitter med en tvilling hver på brystet, bare ser på hverandre og er enige om hvor vanvittig rike vi er. For fy søren, vi er rike!

Og selvfølgelig var de to der inni. Jeg mener, hvordan kunne de ikke ha vært det?!

2 kommentarer om “Selvfølgelig var de to!

  1. Som nylig tvillingmamma beskriver du så godt alt jeg tenkte… Var nesten lei av alle som snakket om hvor fantastisk det var!. Jeg brukte lang tid på å tenke det var positivt med to. Men så fikk jeg de og da snudde alt for meg. Føltes så rett og som du sier at selvfølgelig var de to!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s