Første trilletur

På mandag tok jeg tvillingene ut på vår aller første trilletur sammen, og gjett om jeg koste meg! Jeg har jo hatt lyst til å gjøre det fra første dag vi var hjemme, men regn, og fremforalt energinivå, har stoppet meg.

Så «lenge» etter fødsel sist gang hadde jeg jo både vært på gymmet og trillet mange turer allerede, men ståa er virkelig en annen post partum når man har hatt keisersnitt. Jeg er øm og vond i kuttet på magen, og jeg var rett og slett usikker på om jeg ville kunne håndtere vogna alene. Men, på mandag var det både opphold og sol, så jeg bestemte meg for å bare prøve.

30 minutter i så sakte tempo at du sikkert måtte ha konsentrert deg for å holde følge, men jeg var stolt som en hane der jeg gikk rundt i nabolaget. Tvillingene så ut til å trives i vogna også, og jeg gleder meg virkelig til flere turer fremover. Jeg må nok bare ta det veldig rolig og gradvis.

2 kommentarer om “Første trilletur

  1. Gratulerer så masse❤️❤️ Min drøm har bestandig vært å få tvillinger, mest fordi jeg tenker det må være så unikt å se de vokse opp sammen.

    Og så ser det ut som du kan ha glemt å merke dette innlegget Reklame😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s