Lykke

3 skiver med ren godhet

…er et par brødskiver med makrell i tomat på! Iallefall når man bor i Dubai :-) Jeg spiser jo ikke så ofte brød, så bare det å spise skiver til frokost er en fest i seg. Når de i tillegg er toppet med norsk makrell i tomat er det 1 stk Inger som er svææææært fornøyd!

yummy!

Gleder meg allerede til neste makrell-måltid ;-)

Ha en fin søndag folks!

6 kommentarer om “Lykke

 1. Hei. Fin blogg du har:) virker som om du har bra peiling på trening.
  Jeg er selv glad i å trene, lurer på hvilken øvelse du synes er best for rumpe? Og hva med øvelse for hamstring?

  1. Takk :)
   I forrige innlegg, eller her kan du se en video der jeg gjør min favoritt rumpeøvelse. Ellers sverger jeg til knebøy (og det finnes ikke noe annet enn dype knebøy i min verden) og utfall i ulike varianter. Bulgarsk splitbøy, som en knebøy på en fot med bakre fot elevert på en benk funker også bra for rumpe og bakside lår. Og selvfølgelig markløft og strak mark for baksiden.

  1. Jeg trener normalt 5 ganger i uken. Noen uker blir det 4 økter, andre uker blir det 6 økter. Den eneste «regelen» jeg har, er at jeg ikke lar det gå mer enn 3 dager mellom hver trening ;)

 2. KAn du lage en innlegg om tips og teknikk: hvordan bli sterk i pullups? :)
  OG en video med gode strecthing øvelser :)

  1. Jeg vil veldig gjerne bli sterkere i pullups, så skal se om jeg ikke får tid til å lage ett lite innlegg om det ja! Jeg stretcher svært sjeldent, men min favorittstretch kan du se video av her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s