TRENINGSDAGBOK UKE 27

Leste ett spørsmål på morgenkvisten her om jeg alltid har trent. Og det har jeg. Iallefall nesten. Det jeg derimot ikke alltid har, er å like å trene, eller å trene smart.

Har forsatt ikke lagt fra meg almanakken (må jo dokumentere sist uke også før jeg er up to date!) så jeg sitter her å mimrer litt tilbake på min treningsbakrunn. Jeg har jo tross alt notert øktene mine i over 7 år! 6-7 år tilbake i tid var jeg jo sammen med Ian, så jeg hadde nok begynt å trene litt styrke, men den ekte treningsgleden var absolutt ikke der. Jeg trente nok mest for å lette min egen samvittighet, fordi det var «bra å trene liksom», og det ble aaaaltfor mye cardio. Jeg la nok ned like mye (om ikke mer) tid til trening da, men fikk ikke i nærheten av de resultatene jeg har idag.

Så, styrketrenig FTW! ;-) (. . .en bra ting kan vel aldri sies for ofte, eller hur?)

Uansett, som nevnt, en uke til tilbake i tid med treningsdagbok før jeg er på nåværende uke. Som dere får se var den siste uken i Norge også preget av sporadisk trening. Menmen, gjort er gjort og nå er det andre boller ;-)

Mandag 2. juli
Treningsfri

Tirsdag 3. juli
Ca 1.6 mil jogg med Marie (ca 1 t & 25 min)

Onsdag 4. juli
A1: Markløft 3 x 8 stk @ 90 kg
A2: Militær press 3 x 8 stk @ 30 kg
B1: Knebøy 3 x 8 stk @ 65 kg
B2: Nøytralt pullup 3 x 8 stk
C1: Bulgarsk splitt 3 x 8 stk @ 45 kg
C2: 1-arms kabel nedtrekk 3 x 16 + 8 reps
(ff)

Torsdag 5. juli
Treningsfri

Fredag 6. juli
1 t & 20 min jogg i Sognsvann

Lørdag 7. juli
Treningsfri

Søndag 8. Juli
Trening på Olympiatoppen
Frivendinger, chins og armhevinger

. . .også kjent som «slap-in-the-face-økten». Her fikk jeg nemlig bekreftet hvor viktig det er å holde igang treningen dersom man ikke har lyst til å miste styrke. Teknikken var dårlig på frivendingene, og chinsene med vekt var så tunge at det var tragisk. Det var nære på at jeg begynte å grine i skuffelse over meg selv! Men ellers var det ganske kult å trene på Olympiatoppen:

Og med dette erklærer jeg perioden med dårlig trening for over :-D ååååååh, så bra det kjennes!

Later :-)

12 kommentarer om “TRENINGSDAGBOK UKE 27

 1. Hei og hopp! Først vil jeg gratulere dere som rette ektefolk, nydelig brudepar! :D Så vil jeg si at jeg elsker bloggen din!!!!! Du virker rett og slett fantastisk på alle måter, og er en kjempeinspirasjon for meg! Jeg har skrytt om denne bloggen til alle mine treningsglade venner, og vi er helt samstemte om at jenta fra Egersund virkelig har peiling!! Har selv for et år siden funnet ut hvor viktig det er å trene styrke, og hvordan man kan forme kroppen sin på måter man ikke trodde var mulig. Jeg har faktisk scrollet og scrollet og lest alle dine innlegg siden januar, og er fast leser hver dag. Keep on blogging!! Er evig takknemlig for gode tips og triks, så takk for at du er du og at du deler din sportye hverdag med oss =) Ha en flott dag!

 2. Herlig video!! Jeg har faktisk blitt fast leser av bloggen din og jeg må si at du klatrer nesten høyest på stigen over favorittblogg:D
  Du er bare helt nydelig og herlig og sååå sterk!
  Gratulerer så masse med bryllup, ekstemann, vakker brud og det hele!

  God klem fra Norge <3

 3. Helt enig med de andre her, du er en helt utrolig treningsinspirasjon! Mye fordi du virker som du storkoser deg med treningen og maten, akkurat som det skal være:) stå på! Og gratulerer så mye med bryllup og mann! :D

 4. You can do it sjønnas:) Flink du e:) Kjenne eg får vondt i lårå berre av å lesa at du tar 45kg bulgarsk splittbøy hahah. Det e så rått!

  Ses i mårå:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s