Ekteskap

Det er nesten skummelt hvor fort tiden flyr. Idag har jeg og Ian allerede vært gift i en måned! Jeg ser jo på kalenderen at det ikke er lenge siden i det hele tatt, men samtidig er det som at det var en evighet siden jeg satt å grein av nervøsitet i frisørstolen.

Når jeg tenker tilbake på brylluppsdagen er det som å tenke på en god drøm. Det kjennes nesten ikke ut som det har skjedd i virkeligheten. Foruten et nytt navn på facebook og en ny ring på fingen, er det jo strengt tatt ikke så mye som har endret seg heller. Likevel er det fantastisk godt og gøy å vite at nå er det meg og Ian for alltid. Hadde dere bare visst hvor glad jeg er i den gutten!

du och jag  ♥

 

♥ ♥ ♥
Ekteskap er to om alt
To om bankbok, sukker, salt
Oppvaskbenk og lengt og håp
Fjernsynsskjerm og kjøleskåp
Godlynt drøs og dumme tretter
Varme bein i kalde netter
To om siger, to om tap
Først og fremst er ekteskap
Ein å dela natt og dag med
Og ein venn å le i lag med
♥ ♥ ♥

6 kommentarer om “Ekteskap

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s