Mage, rumpe, lår

Dagens trening var ikke så mye mer enn tidsfordriv egentlig. Jeg hadde ikke lyst til å jobbe mer, og jeg hadde heller ikke lyst til å dra hjem før Ian var ferdig med sine kunder. Så da ble det litt jallatrening istedet da.

3 x 10 OHS @ 40-45 kg
5 x 5 knebøy @ 70-75 kg
2 x 10 1-arms OHS @ 12-16 kg
2 x 10 knee tuck i TRX

 

Vet dere, hver gang jeg tenker på den der Fitness Challengen får jeg sånn sug i magen som man får når man kommer på at man har glemt passet på vei til flyplassen eller skal ha eksamen dagen etter! Og det er jo nesten 2 uker til finalen! Jeg orker ikke gå rundt sånn i 2 uker altså! Men tipper det kribler litt ekstra bare fordi det ikke er 100% sikkert hvem som kommer til finalen ennå. For selv om jeg foreløbig ligger godt an, feirer jeg ikke før det er offisielt.

Krysser fingrene for at det går veien- imorgen er siste frist!

Snaiks :-)

 

5 kommentarer om “Mage, rumpe, lår

 1. Hei Inger.

  Alle tiders blogg, blir sååå inspirert av deg, mest på treningsfronten. Skjønner ikke hvor du får viljestyrken fra, til å holde det kostholdet du har ;)

  Kunne du skrevet fullt ut hvilke øvelser du gjør, jeg skjønner ikke alle forkortelsene du bruker, som f.eks OHS (overhead squats??)

  Stå på, heier på deg.
  A.

  1. takk, men viljestyrke og kosthold er virkelig ikke to ord som hører sammen i min verden. Jeg er VELDIG slurvete med kostholdet, men heldigvis ser det ikke ut til at jeg har måttet svi for konsekvensene av det ennå ;)

   OHS er forkortelse for overheadsquat ja. Kommer ikke på noen fler forkortninger jeg pleier å bruke i farten, kanskje det er best hvis du spør?

 2. Hei søte deg! Starte me å sei du har en en fantastisk blogg:) eg har et spørsmål angående repitisjoner du kjøre på styrke. Har du noe fast bestemt du kjøre eller gjør du det du føle for? Føle alle har forskjellige meiniger når det gjelde reps å sånt. Stå på videre :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s