Ukens siste

PT studentene som er i D-town har fått tilbud om å komme å trene hos oss i såkalte semi-private PT-timer. Det er 30 min (i teorien, i praksis går vi som regel over tiden- skjerpings!) med fullt hardkjør. Og jeg lover, etter de 30 minuttene er man glad timen ikke varer lenger! Det var Ian som holdt timen idag, så jeg sneik meg med på den ene gruppen.

Når jeg våknet idag var jeg litt sånn:

Men, så trente jeg litt, og da ble jeg mer sånn:


Synes det er så rart hvordan trening som er så slitsom at man er helt død etterpå, faktisk kan gi mer energi til en kropp som i utgangspunktet var trøtt. Men, vi skal jo ikke forstå oss på alt, og det eneste jeg trenger å vite er at I LOVE IT!

Dette rakk vi på 30+ min:
Supersett med knebøy og nøytrale chins. Først gjorde vi 10 reps av respektive, så la vi på litt mer vekter og gjorde 6 reps, og til slutt tok vi av litt vekter og avsluttet med 20 reps. For meg ble det slik:
10 knebøy @ 60 kg
10 chins
6 knebøy @ 80 kg (med litt assistanse fra Ian..)
5+1 chins @ 5 kg
20 knebøy @ 55 kg
20 chins m/strikk

Deretter gjorde vi en 10 minutters amrap, der målet var å gjøre så mange runder i løpet av 10 minutter av:
12 KB swings @ 20 kg
6 push up
12 utfall med rotasjon @ 10 g
6 jacks

Jeg manglet to repetisjoner for å ha fullført 9 runder. Deretter var det ei som var klar for frokost!

Ha en flott søndag alle!
Hæpi-klem fra meg :-)

2 kommentarer om “Ukens siste

  1. Du er treningsforbilde til tuuusen!!! Digger deg:)

    SHP virker så utrolig proft og ikke minst fresht, håper du og Ian er kjempe stolte:D

    Mææd skills!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s