Offisielt!

YEEEEEEAHHH!!!!! :-D :-D :-D
Jeg og Ian er videre i Fitness Challengen! Wiiihooo :-) Jeg var KJEMPEnervøs igår, og har vært det halve dagen idag også i frykt for å ikke komme videre. Leader-boarden har nemlig blitt oppdatert fortløpende etterhvert som folk har gjort sine forsøk. Hver person hadde 2 forsøk, og jeg angret dermed bittert på at jeg ikke brukte mitt andre forsøk på å forbedre tiden da jeg så at min 3. plass krøp nedover på lista igår. Men det gikk! Fytti så kult!

På lørdag får vi vite hva finaleøkten er. Konkurransen arrangeres jo av Fitness First, som er den største treningssenterkjeden i Dubai, og de har vært veldig flinke på å poengtere at dette IKKE er en crossfitkonkurranse. Det skal derfor bli veldig spennende å se hva finalen vil bringe. Som dere ser kom min vanlige konkurrent, Candice, ikke med blant finalistene, men er på reservelisten. Er det lov å håpe at hun ikke kommer med? Jeg tror jeg har nok konkurrenter som det er!

Menmen, vi får se, superhæppi er jeg iallefall uansett :-D

 

 

 

 

 

14 kommentarer om “Offisielt!

  1. Heia Inger!
    Gratulerer! Dette blir spennende å følge!
    Et spørsmål: Jeg har meldt meg på AFPT sitt PT kurs i Stavanger. Lurer på om det er du som skal ha ernærings delen 4-6 januar?

    Mvh Lone

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s