Det var nære på

..at det ikke ble noen trening på meg idag. Ueffektiv jobbing gjorde nemlig at dagens gjøremål tok mye lenger tid en nødvendig, og treningen jeg hadde tenkt å gjøre i 5-tiden ble påbegynt kl 8. Det er egentlig litt i seneste laget for meg, men det gikk jo. Og trening som man ikke tror det blir noe av føles alltid ekstra bra etterpå :-)

20120826-223124.jpg

Jeg trente i toppetasjen, så det ble den vanlige overkroppsirkelen med hantelpress, skråbenk, chins, dips og foroverlent ro. Deretter gjorde jeg 10 stk tabatta intervaller, dvs 20 sek rask løping og 10 sek hvile. Intervallene tok jo totalt 5 min å gjennomføre, men i tilfelle det skulle være noen tvil var jeg S.L.I.T.E.N etterpå altså ;-)

Nå tar jeg kvelden!
Snaiks :-)

2 kommentarer om “Det var nære på

 1. Hei Inger.

  Har testa overkroppsirkelen din noen ganger, og jeg liker den veldig godt. Men, det går jo så fort. Selv om jeg er sliten står jeg liksom der å klør meg i hodet og tenker «var det alt? Hva skal jeg finne på nå?»

  Så mitt spørsmål er, hvor lang tid bruker du på sirkelen, og gjør du noe annet før eller etterpå? (Ser du har tabataintervaller på mølla, som jeg har testa og vet er beinharde, men det tar jo bare 4 minutter..) Trener du mer den dagen eller er dette nok for deg?

  Ellers må jeg si du er til stor inspirasjon, jeg får alltid lyst å komme meg på trening når jeg leser bloggen din. Tommel opp :)

  A.

  1. Hei!

   Jepp, den er ikke tidskrevende, men (iallefall) jeg blir sliten av den, så for meg er den perfekt på dager der jeg ikke har tid til å trene lenge. Vet faktisk ikke hvor lang tid jeg bruker, men kanskje 15 min +/-. Det kommer jo an på hvor slitsomt det er med dipsene og pullupsene. Det er sjelden jeg klarer å kjøre alle mine 10’ere uten å stoppe opp litt, så kanskje du kan legge på litt ekstra vekter for å slowe deg down litt! ;)

   Som oftest gjør jeg den sammen med intervaller, sist hadde jeg ikke så god tid, så da ble det 5 min med tabatta (jeg gjorde 10 stk), men vanligvis blir det 10-15 stk av 45/15 favoritten.

   Trener jeg sirkelen + intervaller er det absolutt nok trening den dagen :) for meg ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s