Langkjøring

. . . eller egentlig ikke. Men intervallene jeg løp idag var noe lengre enn vanlig. Jeg hadde tenkt å kjøre klassikeren 4 x 4, men rakk å ombestemme meg allerede før jeg hadde komt meg ut døra!

Jeg ville løpe litt lengre intervaller, som en slags test før fredagens 600 m, og endte med å løpe 4 stk 3 min intervaller med 1 1/2 min pause mellom. Til og med 3 min er lenge for meg nå. Jeg tror mye av problemet er at jeg ikke vet hvilket tempo jeg skal holde, og løper for raskt, men også at jeg har hele 3 minutter på meg til å tenke over hvor slitsomt det er. Derfor er det bedre med 45 sekundere- før jeg får begynt å hate har jeg jo allerede komt halvveis, og da kan jeg like gjerne holde ut til neste pause :-)

Uansett, jeg kom meg iallefall igjennom. Jeg er så gangsperr idag at løping var det eneste aktuelle, så siden dag 2 som regeler verst får vi se hva morgendagen tillater av trening :-)

20120828-232036.jpg

Natta :-)

7 kommentarer om “Langkjøring

  1. Fy søren, for en motiverende blogg! Ikke bare fordi du virker superkul og er superfit, men fordi du virker så jordnær og menneskelig. Jeg tror det er få som med hånden på hjertet kan si at intervaller er kjempegøy, men fordi du gjør nettopp det, og noen ganger er litt vinglepetter på trening, får jeg bare lyst til å sende deg et kjempestort smil :D Jeg hater intervaller (bortsett fra i pausene), men elsker de når jeg er ferdig!

  2. Hei Inger! Jeg har en sak jeg funderer på, og lurer på om du har noen synspunkter… Har jeg en fryktelig hard økt som feks trappeintervall eller en tung styrkeøkt, blir jeg som deg alltid stølest dag 2, aldri dag 1 (dersom jeg blir støl). Derfor tar jeg helt fri dagen etter en slik økt, dette blir altså restitusjonsdag. Men nå tenker jeg at det kanskje er bedre å trene lett dagen etter, og ta restitusjon dag 2? Jeg tenker at siden jeg blir mest støl/øm dag 2 så er det kroppens måte å si fra på at det er dag 2 man skal være litt mer forsiktig…? Er jeg inne på noe her? Eller er det viktigere at hvile/restitusjonsdagen kommer rett etter den harde økt-dagen? Etter noen år med for hard og mye trening har jeg fokus og tro på resitusjon og hvile. Tar gjerne synspunktene dine :-)

    1. Hmm, du er nok inne på noe ja! Kan være verdt å teste iallefall? Men husk at kroppen din vil være sliten selv om du ikke merker det som stølhet, så ha det i bakhodet når du trener dagen etter (tren andre muskelgrupper enn du gjorde dagen før)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s