På an igjen

Nok en ny fitness Challenge i Dubai, men denne gangen er det ingen stor pengepremie som står på spill, og jeg tror det passer ypperlig. Da slipper jeg nemlig å være nervøs i mer enn en uke på forhånd. Det har jeg strengt tatt ikke tid til heller, for konkurransen er allerede på fredag!

Under sommeren (det har vært ganske hett i Dubai i det siste!) blir det satt opp en innendørs sportshall i Dubai, der man kan gjøre alt fra cardio til basketball i mer behagelige temperaturer. Dårlig bilde, men ville bare vise dere at det ikke er småtteri vi snakker om:

kart over sportshallen

På fredag stenger de ned hallen, men før det arrangeres det altså en Challenge. Denne gangen er det en sprint challenge, og man kan konkurrere individuelt eller i lag. Crossfitjentene har snakket om å stille med ett par lag, men jeg tror jeg har klart å overtale Candice til at vi stiller individuelt. Det blir jo kulere sånn! :)

Først skal man ro 480 m, så løpe 660 m, deretter gjøre en hinderbane med flipping av dekk, burpees, box jumps og armhevinger. Det kommer til å bli SLITSOMT! .. men jeg liker’e ;-)

fredagens Challenge

Økten i seg er ingenting jeg tror jeg vil være spesielt god i, jeg hater å ro, og løpingen kommer til å ta livet av meg, men disse små konkurransene er så gøye- man treffer mange folk, får en meget bra treningsøkt der man gi 110%, samtidig som man får testet om all treningen faktisk leder noen vei. Jeg har jo ikke noe konkret mål med treningen min, jeg vil jo bare være allment sterk og fit, og dermed skal jeg jo kunne takle slike utfordringer selv om det ikke er «min greie». Vi får se hvordan det går helt enkelt!

Bare en ting, det står «dresscode: urban athletic». Hva pokker er det?!

Noen som har noe tips til hva jeg skal ha på meg???

8 kommentarer om “På an igjen

  1. Urban athletic..da må det jo være noe kult da. Noe sporty som du også kunne dratt til byn og shoppet i, gått på kafe i osv. Kule sprikende farger, gjerne med caps. Løpethights med høye hæler, men kanskje ikke så aktuelt om man skal løpe ; 0 ) Korte hipster truser/shorts med lange leggvarmere….Gleder meg til å se hva du finner frem ; 0 )

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s