Hva skjer’a?

Det bare være noe galt med tredemøllen i gymmet i toppetasjen der vi bor nå! Jeg var fast bestemt på å løpe en mil idag, og var godt utrustet med lydbokversjonen av Fifty Shades of Grey (endelig skal jeg også få vite what the fuzz is all about!), men det gikk ikke bra i det hele tatt. Nå i ettertid ser jeg jo at å bestemme meg for 1 mil på løpebandet kanskje var å dra den litt langt, med tanke på hvor sjeldent jeg jogger så langt, og iallefall med tanke på at jeg går som en gås etter gårdagens squatfest.

Men likevel.

Det var jo så slitsomt at jeg skrudde ned tempoet etter kun 10 min. Jeg pleier jo å jogge på 11-11.5 km/t, og idag orket jeg ikke mer enn 9!

Jajajaja, jeg vet at jeg ikke har løpt så mye i det siste, og at jeg drar på noen ekstra kilo kroppsvekt- men HALLO! 9 km/t!! Sorry ass, men jeg driver ikke med det tempoet!! Egentlig burde jeg jo ikke bry meg om tempoet i det hele tatt, det er jo bare ett tall, og for alt jeg vet kan det være den forrige tredemøllen jeg løpte på som var helt feil, men jeg kjenner bare at jeg blir så demotivert av å måtte redusere tempoet så mye :-/

F.R.U.S.T.R.E.R.T

Derfor kommer jeg altså til å lytte videre på lydboken min ved å jogge ute!

Peace out!

10 kommentarer om “Hva skjer’a?

  1. Opplevde det samme da treningssenteret fikk nye tredemøller. Det viste seg at de var innstilt på miles og ikke km. Men det har du sikkert sjekka?

  2. Hei Inger! Jeg har nettopp begynt på PF, hvor jeg spiser siste måltid i 19 – tiden og første måltid i 12-tiden. Jeg har en stefar som er flink med trening og som har mye kunnskap. Han sier at dette vil virke en stund, men at over lengre tid vil dette ødelegge bldosukkernivået. Om jeg skal gå på det, mente han at jeg burde regelmessig ta blodprøver å få sjekket det. Hva mener du om dette? Jeg får i meg nok mat, på de 2-3 måltidene jeg spiser, så jeg er jo ikke sulten i tillegg er jeg så lei av å spise hele tiden ellers for å få dekket kroppens behov for energi.

    1. Mulig han har mer peiling enn meg, men jeg tenker at så lenge du spiser ren, uprossessert mat når du spiser dine 2-3 måltider, så vil blodsukkernivået kontrollere seg selv helt fint. Mennesket som art har jo lenge måttet spise sjeldne måltider, så jeg har vanskelig for å tro at det skal kunne ødelegge blodsukkernivået. Er du usikker kan du jo likevel gjøre som han sier, å sjekke blodsukkeret. Better safe than sorry, eller? ;)

  3. Det var nok bare dagsformen ^^, Det gjør ikke noe. Det er godt for oss litt mer «dødelige» å se at supermann (kvinne) også kan ha roligere dager. Hehe…. =P

Legg igjen en kommentar