DOMS

Delayed onset muscle soreness. You bet.

Idag kan dere få kjøpe beina mine billig av meg. Gangsperren i leggene, rumpa og lårene kan jeg forsåvidt leve med, men knærne. Ojojoj…

Jeg må gå sidelengs ned trappene, og jeg har ikke engang klart å glede meg over det faktum at jeg faktisk har gjennomført ett marathon fordi det gjør så vondt! Pliiiis kjære Gud, la de bli bra igjen!

Jeg må bare få syte å klage litt, så satser jeg på at kroppen er tilbake til normalen om ett par dager. Og det er jo ganske kult å kunne si at jeg har løpt 42km- det var bare ikke like kult mens det hele sto på ;-)

IMG_7072
my lucky number?
IMG_7075
NERVØS!
IMG_7079
det er kaldt i Dubai når klokken ikke har passert 7
IMG_7082
venting..
IMG_7083
morgentåken sørget for eksemplariske løpeforhold
IMG_7085
smilende- vel uvitende om torturen i vente

Men dere, tusen tuuuuuusen takk for alle lykkeønskninger før løpet, og gratulasjoner etterpå. Dere er helt supre!!! :-D

TAKK :-)

Ha en fin lørdagskveld! Her har mesteparten av dagen foregått i horisontalen, og der forblir jeg en times tid til før det blir sovings.

Later!

10 kommentarer om “DOMS

 1. Uææ, 42km!! Du er rå Inger! :-) Jeg reiser til Dubai neste uke, og lurte veldig på hvor man får kjøpt kosttilskudd? Og hvor du har ordnet de superfine vippene dine? :-D

  1. Hei Vibeke! Kosttilskudd får man kjøpt på de alle kjøpesentre, og så ligger det LIFE pharmacys på ca alle hjørner. Iallefall ikke langt ifra..

   Vippene har jeg fikset på en salong som heter Sugar i Almas Tower, JLT. Men jeg har valgt akkurat den fordi den ligger nærme der jeg bor, du kan gjør det på de fleste typ manipedi salonger! Det tar litt tid å gjøre det da, så jeg anbefaler deg å booke på forhånd :)

 2. Du er rå! Jeg er kanskje ikke overbevist om at å løpe maraton er noe for meg, men blir definitivt inspirert til å fortsette å gjøre sprø ting jeg er skeptisk til om jeg kan :)

 3. Hei Inger!
  Helt fantastisk jobba! Du er et råskinn :) «Fant» deg tilfeldigvis på Instagram, ante ikke at du hadde noen blogg. Her skal jeg iallefall følge med. Bedre inspirasjon skal en nemlig lete lenge etter!
  Kjenner på kroppen at den er i «hvilemodus», så trenger all inspirasjon jeg kan få for tiden!
  Stå på!
  Marianne

   1. Jaaaa, veldig gjerne. Men vi befinner oss for tiden i Spania. Blir her iallefall til sommeren, så det må bli etter det :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s