TRENINGSDAGBOK UKE 6

Mandag 4. februar
12 stk 30/30 intervaller @ 18,5 km/t, 1,5% stigning
(ff)

Tirsdag 5. februar
Treningsfri

Onsdag 6. februar
12 stk 30/30 intervaller @ 18 km/t
(ff)

Torsdag 7. februar
1 time & 20 min gåtur m/mamma

Fredag 8. februar
Burn Room Throwdown team-WOD 1:
1 rep max thruster + team Grace (30 frivendinger m/støt @43 kg per lagmedlem)
Ca 5 min amrap toes to bar
(ff)

Burn Room Throwdown team-WOD 2:
3 x 225 m stafett
90 pullups
75 backsquat @57kg
60 burpees
45 frontbøy @43kg
30 handstand pushup
15 OHS @30kg
(ff)

Burn Room Throwdown team-WOD 3:
Max unbroken KB full swing @ 24 kg (45 stk)

Burn Room Throwdown team-WOD 4:
55 wall balls
45 double unders
35 sit-ups
25 box jump
15 power snatch @ 34kg
5 wall climbs

Lørdag 9. februar
Treningsfri

Søndag 10. februar
4 runder av:
10 markløft @ 80 kg
10 push press @ 30 kg
10 knebøy @ 50 kg
8 pullups
10 dips
10 foroverlent ro @ 30 kg

cool burn room

6 kommentarer om “TRENINGSDAGBOK UKE 6

  1. Ser så mange trene crossfit nå for tiden, og det ser virkelig tøft ut (jmfr videoen til hun susanne også!). Men kan du kort forklare hvordan en økt ala wod2 her feks gjennomføres? Hvor lang tid har du til hver øvelse? Gjøres en øvelse i ett før bytte av øvelse? Hvor lange pauser er lov?

    1. Det er tøft, men så utrolig motiverende! Man gir liksom noen prosent ekstra når ting skal skje så fort som mulig, eller man skal gjøre så mange repetisjoner som mulig på en viss tid. Desverre er det mange som drar den litt for langt, og glemmer alt av teknikk, slik at man ender opp med skader. ..For å si det sånn er en stor del av Ian’s kundemasse her i Dubai crossfittere med vondt i skuldrer og rygger!

      Disse øktene var jo litt spesielle fordi de var i lag, vanligvis «konkurrerer» man individuellt. Men økt nr 2 ble innledet med en stafett, deretter kunne vi i laget på 3 fordele repsene som vi ville. Man skal jo bli ferdig så fort som mulig, så vi gjorde så mange reps vi kunne og når vi kjente at tempoet gikk ned byttet vi med neste på laget. Pause er egentlig ikke lov ;) Vi måtte gjøre ferdig alle 90 pullups før vi gikk videre til neste øvelse. Makes sense?

    1. Det er ikke løftestropper, det er en slags «hanske» (..ca 1/8 av en hanske, men har ikke peiling på hva jeg skal kalle det!) som bare er til for å beskytte innsiden av hendene så man ikke ripper. Det er ingenting rundt stangen, det er bare ett tøystykke som ligger inni hånda mi og festes rundt håndleddet. Fikk låne de av en venninne, skulle tatt bilde av de for å kunne tipse, for de var virkelig geniale!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s