With a twist

Idag testet jeg for første gang overhead bulgarian split squats. Ifølge Ian. Skulle det kjennes godt i rompa, men jeg må si jeg ble skuffet! Det var mest slitsomt i skuldrene egentlig, men vi får se om jeg får kjenne aftermathen imorgen ;-)

20130227-124702 AM.jpg

Jeg gjorde også 5 x 5 i knebøy med 80 kg og det kjentes overraskende bra! De siste gangene har jeg nemlig følt meg feig og ikke gått hele veien ned, men idag var det ass to the grass all the way! I like it :-D

Har akkurat vært på en uskyldig utdrikningsmiddag for Candice som gifter seg på torsdag, og kan nå se frem mot hele 5 timer søvn før jeg må stå opp igjen! Weeehooo :-D

I’m signing out! God natt :-)

9 kommentarer om “With a twist

  1. Aner du hvor den er å få tak i på nett? Jeg har seriøst bladd me ijennom zalando, nikestore og diverse andre sider i 3 timer nå uten å finne den!

  2. Jo det er den;) Jeg har sett andre med den oså så jeg vet den er der ute et sted og venter på meg! Tusen takk for at du i det hele tatt gadd å svare:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s