Better late than never

Gjorde akkurat intervallene som jeg egentlig hadde tenkt å gjøre på fredag. Jaja, bedre sent enn aldrig eller hur?

20130326-082030 PM.jpg

Nå er iallefall denne jenta klar for mat! Argentinsk kjøttbuffe- bring it on! :-D

2 kommentarer om “Better late than never

 1. Så flink du er! Intervalltrening på mølla er ikke min favoritt hvertfall, så som du sier – bedre sent enn aldri! :-)

  Forresten tenkte jeg å spørre deg om noe.. Hvilke tanker har du om alkohol og trening? Har fylt 18 og det forventes jo i stor grad at jeg skal være med ut når folk spør…. men får så innmari dårlig samvittighet (er jo så utrolig mange kalorier i de greiene der, hehe) hver gang jeg er ute! Føler all treningen blir bortkastet og at magen bare eser ut.. Så hva tenker du – er det noe en bør kunne unne seg en gang i blandt? :-)

  1. :)

   Først og fremst synes jeg ikke at du skal være med ut å feste og drikke alkohol fordi det forventes av deg. Jeg drakk selv for første gang lenge etter at jeg hadde fylt 18 år, så det er ikke noe must bare fordi man «har lov». Ønsker du å drikke alkohol er det ok, men gjør det fordi du vil, ikke for noen andre!

   Jeg synes heller ikke du skal bruke akkurat kaloriene på å avgjøre om du skal drikke eller ikke. Ja det er kalorier i alkohol (og det er iallefall kalorier i det man ofte spiser mens, eller etter at man har drukket) men én dag med litt ekstra kalorier inn gjør deg ikke mer tykk, enn én dag uten tilstrekkelig kalorier gjør deg tynn!

   Jeg har ikke lyst til å råde deg til å verken unne, eller å ikke unne deg å gå ut, men vit at om du gjør det så skal det være fordi du VIL, og uten dårlig samvittighet! (..har du dårlig samvittighet for det forsvinner jo litt av poenget av å gå ut å ha det gøy med venner). Og så finnes det jo flere måter å drikke alkohol på- man kan drikke seg til litt ekstra godt humør, eller man kan drikke seg fra sans og samling- jeg foreslår det første!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s