100-kilos klubben

Oooooooooh yeeeeeeeah!

Jeg tok 100 kg i knebøy idag, hvor kult er vel ikke det!?

En standard knebøyøkt for meg er jo å gjøre 5 sett med 5’ere. Idag bestemte jeg meg for å gjøre 3’ere istedet.

Etter ett par sett med 3’ere på 90 kg la jeg på til 100 kg- og failet på første forsøk. Jeg testet så med 95 kg og den gikk opp. Mens jeg latet som jeg ikke så etter ( ;-) ) la Kirby på 5 kilo til, og før jeg visste ordet av det hadde jeg løftet tresifret i knebøy!

photo

Gjett om det er ei som gleder seg til å gjøre knebøy igjen :-D

7 kommentarer om “100-kilos klubben

  1. Flinke Inger :) jeg lurte på hvorfor du velger å steke i smør/margarin istedenfor olje? Mener du at det er et sunnere valg? Fikk med et kostholdskjema hjem fra olympiatoppen og der står det at man skal bytte ut smør med olje.

    1. Ey! Jeg driver ikke med margarin! Det er ikke ett matprodukt i min verden ;)

      Men jeg velger å steke i smør fordi olje ikke tåler varme like bra. Dessuten synes jeg det smaker bedre å steke i smør. Olympiatoppen vil nok at du skal bytte ut smøret for å redusere inntaket av mettet fett, men sånt driver jeg heller ikke med, så spør du meg bør du steke i smør eller kokosolje! Men det er bare om du spør meg altså ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s