I don’t know about you, I’m feeling 82

Støl idag, oh yes!

Og det er fordi jeg gjorde følgende igår:
10 trapbar deadlift @90 kg
10 push press @35 kg
10 back squat @60 kg
8 pullup (måtte bruke strikk etterhvert..)
10 dips
10 bent row @35 kg

Og jeg gjorde 4 runder igjen! Jeg orker jo som vanlig bare 3 runder av denne marerittsrunden, men igår brukte jeg klokken som hjelp til å kontrollere meg. Det var jo selvfølgelig like slitsomt, men jeg kunne ikke utsette hver runde like lenge som jeg pleier, og derfor var det iallefall ikke slitsomt like lenge som det vanligvis er. Makes sense? Knappt, men samma det, jeg gjorde det iallefall!

Det ser kanskje ikke så slitsomt ut på papir (les: skjermen), men det er altså tungt! Grunnen er delvis at hele sirkelen består av store baseøvelser som utfordrer mange muskler samtidig, og at vekten er høy til å være sirkeltrening, oooog at man ikke får ta særlig pause mellom hver øvelse.

Prøv selv og rapporter gjerne tilbake til meg :-)


Stølheten sitter mest i overkroppen, så jeg kan nok likevel gjøre tunge knebøy idag som planlagt. Satser på det :-) Stikker for å teste nå iallefall!

Ha en fin dag så lenge!

6 kommentarer om “I don’t know about you, I’m feeling 82

  1. Denne skal jeg lett prøve idag!:) Går det greit om jeg bytter ut mark med sumo mark?Har ikke fått helt dreisen på teknikken på vanlig mark,og ble anbfalt sumo istedet da denne gikk esay peasy :) Du må gjerne legge ut flere sirkel økter med baseøvelser og egen kroppsvekt,synes det er knallgøy å trene disse øvelsene!Og litt tips er alltid gøy!:)

    1. Absolutt! Jeg gjorde jo trap-bar deadlifts igår, som er lettere enn vanlig mark. Har alltid intensjon om å lage fler videoer, det bare tar så lang tiiiiiid ;)

  2. Den bloggen din altså, den får meg alltid i såååå godt humør! :) Blir alltid så glad når jeg ser at du har posta noe, spesielt videor og tips til sirkel trening, favorittøvelser osv :) Det er bare helt topp! Ser du driver noe med olympiske løft? Hvordan gikk du frem for å lære teknikken på dette?

    1. Så gøy å høre :)

      Det var Ian som introduserte meg for olympiske løft, så mitt beste tips om du har lyst til å lære det er å få hjelp av en personlig trener eller noen som kan lære deg. Det er svært tekniske greier og jeg kjenner ennå at jeg ikke stoler nok på min egen kunnskap i området. Derfor vil jeg som regel trene med noen når jeg øver meg på olympiske løft.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s