No pressure

Jeg var meget tom for energi før trening idag, men jeg hadde bestemt meg for hvilken økt jeg ville gjøre og inngikk ett kompromiss med meg selv: jeg skulle bare fullføre, samme om det tok 30 minutter som vanlig, eller en time. Så jeg down’a en espresso og en red bull (!) og satte igang. Jeg gjorde denne gamle slageren:

4 runder av:
10 markløft @ 80 kg
10 push press @ 40 kg
10 knebøy @ 70 kg
10 chins
10 dips
10 framoverbøyde ro @ 40 kg

Det var slitsomt mens det sto på, men egentlig ikke så slitsomt som denne økten pleier å være. Det kan ha å gjøre med at jeg var litt snill på markløftsbelastningen og dermed ikke var totalt utslitt etter første «stasjon», men til gjengjeld gjorde jeg tyngre knebøy og press, og tillot ingen kipping på pullupsene før på siste runde. Dessuten tror jeg det hjalp å tenke at det ikke var noe tidspress. Jeg skulle jo bare fullføre ;-)

Jeg filmet siste runde for dere jeg. Har jo hatt denne økten på video før, men tenkte det var litt rettferdig å se hvordan ting ser ut når jeg er sliten også!

…og ja, den siste øvelsen ser grusom ut, og jeg burde ha senkt vekten. Sorry Ian! :-P

6 kommentarer om “No pressure

  1. Inger, du Inger! Eg blir så utrulig inspirert og imponert når eg ser på videoene du legger ut! Herreminhatt for ei jernkvinna du er! :D

  2. Hei fine Inger.

    Denne økta skal jeg og prøve denne uken! Nå er jeg i gang med et løpe-prosjekt (skal løpe mot ei venninne i en 10 km) og da blir helkroppsøkter å foretrekke de dagene jeg skal trene styrke.

    T-skjorten du har på forrige innlegg – hvor er den fra?

    Puss och kram

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s