Hårstriper & overkroppstrening

«Hvordan kommer du på nye ting å blogge om hver kveld» spurte Ian meg nettopp, og jeg kunne jo ikke annet enn å svare ham hva jeg har fortalt dere flere ganger; at jeg som regel bare skriver om hva jeg har trent.

Så ja, jeg er klar over at denne bloggen til tider er litt lite innholdsrik, men så har jeg jo fått inntrykk av at noen av dere liker det også, maset mitt om treningen altså, så da bare fortsetter jeg ;-)

Idag har jeg iallefall trent og har derfor noe å skrive om (haha). Det ble en kort, men effektiv økt sånn rett på tampen før vi gikk fra kontoret, og- hold dere fast- jeg har trent utelukkende overkropp! Det skjer ikke ofte.

A1) 3 x 10 arnold press
A2) 3 x 20 push press
B1) 3 x 10 chins
B2) 3 x 20 lat pulldown
C1) 2 x 10 skrå hantelpress
C2) 2 x 20 push ups
D1) 2 x 10 yates row
D2) 2 x 10 sittende ro

Det skjer heller ikke ofte at denne frøkna går til frisøren, men idag har jeg altså gjort det og må derfor gjøre litt big deal ut av det ;-)

photo copy

photo copy 2

photo

Er det forresten noe dere har lyst til at jeg skal skrive om, sånn utover trening liksom (eller spesifikt om trening for den saks skyld) så er det bare å hoite til!

Let me know!

Until then,
gudd nait :-)

14 kommentarer om “Hårstriper & overkroppstrening

 1. Noe du kan skrive om: hvordan livet ditt i Dubai er sånn utenom jobben.. Og treningen. Selv om det virker som en stor del av hverdagen. Jeg lurer hvertfall ;) Kjempefin på håret, forresten!

  1. Hehe, ja trening og jobb er jo en stor del av hverdagen, men jeg føler jo at om jeg gjør noe annet, så skriver jeg det iallefall på bloggen ;-) Hehe.. Det blir jo ikke så mye annet enn soling, shopping, kino og å gå ut å spise som jeg gjør utenom jobben da.. Så det er jo strengt tatt ikke spennende ;-) Men takk for tips!

 2. Hej!
  Du kan skriva lite om olika typer kunder som du har. Hur du går till väga för att hjälpa dom, vilka slags övningar osv som du använder dig av på dom. Jag jobbar själv som personlig tränare så alltid bra med lite ny inspiration. Vad du ger för kost råd osv. Annars är bloggen super :)
  Mvh Catrin

 3. Jeg liker bloggen din akkuratt som den er :-)
  Og det jeg liker ALLER best er at du skriver om treningen din, lager videoer osv uten å pepre med fleksebilder. Mitt inntrykk er at du har mer fokus på prestasjon enn «stor biceps i speilet mens du drikker noe ubersunt»

  Du er virkelig helt nydelig flott! Hilsen stalkerfan fra Stavanger… ;)

  1. Takk snille! Hehe, bare for det fikk jeg lyst til å lage en grønn smoothie og drikke den mens jeg flekser i speilet! Hahahaha :-D ..men så kom jeg på at jeg ikke liker slike helsedrikker ;-)

 4. Vil du anbefale morgenkardio eller intervaller for fettforbrenning??
  Og bør man unngå all form for kardio hvis man vil opp i vekt/bygge muskler? Eventuelt hvorfor/hvorfor ikke?? =)=)

  1. Jeg vil anbefale at du gjør den varianten som frister mest! For selv om den ene kanskje er mer effektiv enn den andre, så spiller det jo ingen rolle dersom det høres så lite fristende ut at du ikke kan tenke deg tanken å faktisk utføre den.

   Deretter kommer det jo an på flere faktorer som f.eks tidsbruk, andre prioriteringer (som å bevare/bygge muskelmasse!) og energiinntak. Jeg ville jo f.eks valgt intervaller fordi det tar mindre tid og ikke «tærer» like mye på musklene mine som å jogge i en halvtime-tre kvarter. Men så er kanskje ikke det det beste om man f.eks er på diett og helt enkelt ikke spiser nok mat for å kunne gi 110% på intervaller før frokost.

   Man ikke unngå all form for kardio, men det er jo heller ikke noe poeng dersom målet er å gå opp i vekt. Da ville jeg heller lagt energien min på styrketrening. For å bygge muskler vil man jo være i en så anabol (oppbyggende) tilstand som mulig, og da er det ikke i min verden så veldig logisk å bruke mye tid på trening som får deg i en katabol (nedbrytende) tilstand.

   Håper det var svar på det du lurte på ;-)

 5. Lag pullup/chin-program! Hvilke øvelser og hvordan burde man trene når man ikke klarer noen? Har så lyst til å få det til!

 6. Hadde vært spennende med noen bilder av byen, og hverdagen din, hvis du ønsker å dele annet enn trening.
  Ellers er treningsVIDEOER favoritt!! :)
  Kunnskap om trening, kroppen, hvordan ting fungerer osv. hadde også vært gull! :) Ellers er du smørblid og motiverende – liker!

 7. Hei :-)
  Jeg syns du har en kjempe bra blogg, og inspirerer meg til å trene mer styrke en jeg ellers ville gjort. Kunne du kanskje laget et innlegg om gode øvelser for kjernemuskulaturen?
  Jeg likte godt filmen dere laget med trening på ferie :-)

  Hvor studerte du ernæring?
  Jeg har akkurat begynt på studiet gjennom Bjørknes høyskole :-)

  1. Hei Anita!

   Ja, leste på bloggen din at du var igang med ernæringsstudier! Spennende! :-) Jeg tok min bachelorgrad i Stockholm på Stockholms Universitet.

   Kjekt å høre at du inspireres til å trene styrke av skribleriene mine ;-)

   Jeg trener svært sjelden kun kjernemuskulaturen, men får jo mye trening på dette gjennom å nesten utelukkende trene med frie vekter og store basisøvelser som knebøy og markløft. Men jeg lagte engang en film med mine favorittøvelser for core. Sjekk gjerne ut på denne linken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s