Kompromiss

Dagens økt fikk bli en reprise av denne gjengangeren. Jeg hadde ikke mye futt i kroppen da jeg (som vanlig?) hadde utsatt treningen litt for lenge, og hadde mest lyst til å bare gå hjem når arbeidsdagen var over. Jeg inngikk derfor ett kompromiss med meg selv: 3 runder istedet for 4, og ingen behov for høye vekter på noen av øvelsene:

10 trap bar deadlift @ 80kg
10 push press @ 40kg
10 back squat @ 60kg
10 chins
10 dips
10 bent row @ 40kg

Det var en bra deal, for jeg klarte dermed å gjennomføre de 3 rundene raskere og med kortere pauser, hvilket gjorde at jeg kom meg hjem til middagsbordet drøye 20 minutter senere. Tommel opp for effektiv trening!

Denne uken har så langt vært preget av kvantitet fremfor kvalitet på treningsfronten. Men sånn blir det fort når det er mye å gjøre på jobb. Jeg har lyst til å trene fordi det er en fin avkopling, men når energinivået ikke er helt 100 blir kvaliteten deretter. Men det er vel ok iblant det også? Det synes iallefall jeg ;-)

Og for n-te gang, her er video av favorittsirkelen:

En kommentar om “Kompromiss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s