Nye sko- gammel treningsøkt

Jeg hadde lite lyst til å trene da min siste kunde gikk klokken 6 idag. Da hadde det vært omtrent non-stop med kunder og jobb siden klokken 7 (!) imorges, og jeg var over middels trøtt. Men selv om jeg ikke hadde lyst til å trene, hadde jeg fryktelig lyst til å ha trent, så jeg gikk for en rask sirkeløkt av type god gammeldags slager.

Det vil si rask i teorien ja, for jeg hadde glemt hvor slitsom økten var. Det tok meg jo nærmere 50 minutter (inkludert instagram- og snapchat-pauser) å gjøre 4 runder av:

10 trapbar markløft @ 100kg
10 push press @ 50kg
10 knebøy @ 80kg
10 nøytrale pullups
10 dips
10 ring row

IMG_6564

Men foruten at det tok meg en halv evighet å bli klar, så må jeg si jeg var svært fornøyd med å kunne gjøre markløftene på 100 kilo. Riktignok med trapbaren (som gjør det mye lettere), men likevel. ..det må ha vært de nye skoene som gjorde susen ;-)

I’m out!
God natt :-*

12 kommentarer om “Nye sko- gammel treningsøkt

  1. Fine sant? ;-)

   Her kan du se bilde av trapbar-deadlift, men kanskje det er like lett å google..? Det er bare en spesiell stang som gjør at belastningen og arbeidsveien i markløftet blir litt annerledes.

 1. Tviler ikke på at de skoene har innebygde superkrefter. Jeg har fortsatt bare ett par (haha!) treningssko type nano, og kjenner seriøse abstinenser etter de du har på deg nå. Mulig jeg må våge meg til å bryte barrieren for å netthandle sko O.o

  Den der «lyst til å ha trent» kjenner jeg meg veldig igjen i. Bra beskrevet i grunnen..

  Åja, og så følte jeg for å legge til at bloggen din er så glimrende underholdende at jeg likegodt ble sittende her noen timer. Ahem.

  (Bare synd man ikke kan begynne på første innlegg og lese fortløpende :P)

  1. Hehe, så gøy å høre at du underholdes av skribleriene mine! Og jeg setter stor pris på kommentarer skal du vite- det er alltid gøy å se notification om en ny kommentar, uansett hva som står i den :-)

 2. Du er virkelig helt RÅ, Inger! VIRKELIG!! Takk for at du er den du er og for all treningsgleden du sprer, både her og på instagram! :D

 3. Hei, kjempe bra blogg! Jeg lurer på om du kunna lage ett innlegg der du skriver om hva du spiser en uke, og med når du spiser kjøtt og ikke osv :-)
  Håper du gjør det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s