Spring for faen

Hvorfor? Fordi jeg kan.

Jeg kan ikke beskrive for befriende det føles å være ferdig med alt som heter DFC og DFC-prepp og å bare kunne trene akkurat det jeg vil. Og når det i tillegg har blitt nesten kaldt nok til å løpe ute uten å svette seg ihel er det jo ganske lett å motivere seg for en lengre løpetur.

Så, etter 7 kunder på rappen (omtrent non-stop fra klokken 7 i morges), taco som sen frokost og en ettermiddagslur på sofaen, la jeg på sprang. Med litt ny musikk i ørene og fresh kropp etter treningsfri igår kunne det jo ikke bli annet enn digg! Og for dere som ikke har sett denne videosnutten før, slik ser det altså ut der jeg løper:

…bare idag løp jeg etter at solen hadde gått ned ;-)

God natt partypeople,
I’m out!

8 kommentarer om “Spring for faen

 1. Hei :) Jeg lurte på en ting når det gjelder crossfit sko. Startet med crossfit for litt over to måneder siden og synes det er kjempe gøy, og ikke minst slitsomt! Han ene treneren min mente jeg burde bytte ut nike free run joggisene mine. Har du noe tips i hvilket merke og modell/type sko jeg skal invistere i? har også noen økter uten om fellestreningene, hvor jeg trener styrke selv.
  Tusen takk for svar, du er en stor inspirasjon!!!

  1. Hei!
   Jeg ville gått for ett par Rebook Nano. Har de selv og liker de svært godt ettersom de er fleksible nok til både løping og boxjumps, men stabile nok for tunge knebøy også. Og så tror jeg heller ikke at de er så veldig dyre!

  1. I know, det at alt er så rent og ryddig må jeg innrømme at jeg liker svært godt :-)

   Shorts og singlett går fint. Men tar kanskje ikke den korteste shortsen jeg har om jeg skal løpe steder hvor det er mye folk.

 2. Det ser skikkelig PENT ut i Dubailand! Men, du sykler jo på kryss og tvers og alt mulig :O Hadde dette vært i Rogaland ville filmen din vært forsideoppslag på Aftenbladet med illsinte kommentarer under, haha ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s