Jogging og sushi

Nå er jeg mett, trøtt og lykkelig.

Jeg skal snart komme meg i seng, men kjenner jo at jeg må informere dere om at jeg faktisk var ute å jogget idag (det gjelder liksom ikke helt før jeg har skrevet det på bloggen- tragisk, men ganske sant). Årsaken til den spontane joggeturen var delvis at jeg hadde en time ledig mellom de to siste kundene mine, og delvis fordi jeg nettopp har startet en ny lydbok som jeg gjerne ville høre videre på.

Det ble 50 minutter med svært rolig jogg (jeg måtte til og med gå litt innimellom- noe svensken forøvrig sa ikke var lov!). Meeen, det gjorde meg ladet til å ta imot dagens siste kunder, og iallefall ladet til å ta imot sushibuffeten som følgte deretter :-)

N.A.M. sier jeg bare. Jeg har nærmere 40 biter i magen as we speak. Lurer på om jeg noen gang kommer til å gå lei den buffeten der ass!

photo copy

Siste natt alene før jeg får verdens beste Ian tilbake fra Oslo igjen! Yeah!

God natt :-)

3 kommentarer om “Jogging og sushi

  1. Hvor er det der snadderet fra a’? Tar gjerne imot gode sushi-tips i Dubai, som vi skal tilbake til i august!! :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s