Øvelse gjør mester

…eller bare sinnsykt vondt inni hendene?

Svensken har tipset meg om å «varme» opp med snatch teknikktrening så ofte som mulig når jeg trener. Så idag gjorde jeg det, det var bare det at denne «oppvarmingen» tok så lang tid at jeg ikke rakk alt det andre jeg ville trene før jeg hadde kunde. Dermed fikk jeg endre litt i planene, og resultatet ble faktisk en ok økt likevel. Jeg ble iallefall sliten nok.

Dette er hva jeg gjorde:
A1) High hang snatch: 3/30kg- 3/30kg- 3/35kg- 3/35kg- 3/35kg
B1) Hang snatch: 2/40kg- 2/40kg- 2/40kg- 2/40kg
C1) Snatch: 2/40kg- 2/45kg
D1) Front squat: 10/60kg- 10/60kg- 10/60kg- 10/60kg
D2) KB swings: 20/24kg- 20/24kg- 20/24kg- 20/24kg

photo

Så nå sitter jeg her da, med så såre hender at jeg vegrer meg for å åpne og lukke de. Jeg tror at om jeg skal bli flink på snatchen så må jeg venne meg til å bruke «mannestanga» (that’s what she said). Teknikkstangen er så sinnsykt grov (that’s what she said?!).

Så, det var nok syting fra min side ;-)

Ha en fin søndag så lenge- Instagram, Snapchat og Facebook forteller meg om sommer i Norge og det ser helt fantastisk ut! Ja, her er det sol omtrent hver dag, men sommer i Norge ass, den er vanskelig å slå :-)

ENJOY!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s