Ikke mitt smarteste trekk

Har akkurat kommet inn døra fra det jeg på ett tidspunkt trodde skulle bli min siste joggetur. Vel, det var kanskje litt overdrevent, men det var iallafall den varmeste joggeturen jeg har gjort på lenge!

Jeg tror ikke jeg helt har innsett hvor varmt det har blitt i denne ørkenen før nå, men jeg skulle på død og liv ut på løpetur (for å høre ferdig lydboken min som er på sitt mest spennende!), og kom meg ut døra litt senere enn planlagt.

Beina kjentes bra og i startet var det supert å jogge igjen- nå var det jo ganske lenge siden sist, men så ble jeg plutselig klar over hvor SINNSYKT varmt det var, og det faktum at jeg ikke hadde noe vann med meg gjorde jo ikke saken noe bedre.

Så, dårlig planlagt av meg, men jeg fikk da iallefall hørt videre på boka mi ;-) Det ble totalt 50 minutters jogg i sakte «nådørjegsnartavheteslag»-tempo, inkludert 10 minutters gåing da jeg hadde komt halvveis for å «kjøle meg ned».

photo

Nå har jeg drukket vann med salt i, så formen er helt fin igjen! Og i natt reiser jeg til Oslo, så hvem vet, kanskje det blir løping rundt selveste Sognsvann imorgen! Jeeeeei :-D

Laters

9 kommentarer om “Ikke mitt smarteste trekk

 1. Ooolala ja du såg varme ut i topplåge! :)

  Det er kjøligere her i oslo! Da er d bare å gi gass ! Hva er dine tanker omkring barfotsko?

   1. Jeg mente fivefingerskoene, litt utydelig fra min side. Har du noen erfaring fra dem?
    Jeg har nemlig lyst til å lære å løpe med en bedre teknikk og tenkte at det kanskje kunne være en ide å bruke slike sko, for da blir man tvunget til å løpe på forfoten, for hvis man ikke gjør det føles det vondt og ubehagelig. Jeg har kjøpt et par for nysjerrigheten ble for stor, men kjenner jo samtidig at man blir riiimelig fort sliten i føtter og legger så må begynne varsomt.
    Så igrunn lurte jeg bare på om du hadde noen erfaringer omkring det?

   2. Ja, jeg har ett par med fivefingers, men de lukter desverre ikke særlig bra, så det er sjeldent jeg bruker dem ;) Kjøptes for ca 3 år siden, og jeg brukte den til alt egentlig, men også til løping for å, nettopp som du sier, «tvinge» meg selv til å løpe på tå.

    Husker jeg innviet mine med bakkeintervaller- ooooooog hadde gangsperr i leggene i flere dager. Ikke særlig kult når man er på ferie ;) Men gjør man det gradvis synes jeg absolutt det er en bra måte å bane inn ett bedre løpesteg på. Try it!

 2. Du får sikkert spørsmål om dette hele tiden, men kunne du laget et innlegg om Dubai? Hva man bør gjøre, hvor man bør spise, hvilke strender som er best, osv?

  Hadde vært supert med litt tips, siden jeg snart skal på ferie der! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s