Husmannskost

Det ble som dere kanskje la merke til av forrige ukes treningsdagbok ikke så mye styrketrening på denne jenta i uka som gikk. Men idag var jeg godt plassert i squatracken igjen, og fikk for første gang (utenom «treningsøkten» i utdrikningslaget mitt) prøvetrene på PULS i egersund.

Beina krevde knebøy, men jeg hadde ikke tenkt til å bøye så tungt og ble derfor mildt sagt forfjamset av første sett. Jeg trodde jeg hadde lagt på til 80 kilo, men så viste det seg at jeg hadde lagt på til 90! Greit at man kanskje kan kjenner seg litt svak etter ett kortere treningsopphold, men det får da være måte på! Såå, jeg tok av litt vekter og gjorde følgende:

A1) 5 x 5 knebøy @ 85 kg
A2) 5 x 5 nøytrale pullups @ 10 kg
B1) 3 x 8+8 eleverte bulgarske splitt @ 2 x 24 kg
B2) 3 x 6 push press @ 50 kg

..og så avsluttet jeg med 8 stk 20/10 sek intervaller (aka Tabata-intervaller) på mølla.

Ok økt som ble desto bedre av at mamma hadde kjøttkakemiddag klar da jeg kom hjem ♥

over middels bra post workout mat :-D
over middels bra post-workout mat :-D

Nå har jeg egentlig mest lyst til å gå ut på tur for å høre videre på den nye lydboken min, men ble plutselig så veldig lat ;-)

Time will tell!
Snaiks :-)

2 kommentarer om “Husmannskost

  1. I dag gjorde jeg det. Jeg prøvde et av stangkompleksene du la ut forleden i styrkesalen… sammen med gutta :-D Følte meg faktisk litt kul til tider, så jeg ser ikke bort i fra at det blir mer slik trening framover. For det var gøy! Tusen takk for masse motivasjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s