Mitt kjøleskap

Da vi bodde i Stockholm var jeg mye flinkere til å gjøre storhandel hver gang jeg handlet mat. Her i Dubai har vi en dagligvarebutikk rett over gata, så det blir oftest at jeg stikker innom daglig. Men jeg blir nesten deprimert av tomme kjøleskap, så idag fikk jeg iallefall fyllt opp litt, og gikk fra :-( til :-) på ett lite vips!

photo copy

photo

Jeg er ikke så flink til å planlegge måltider frem i tid ( jeg vet jo for pokker ikke idag hva jeg har lyst på imorgen!), men har vel mine faste varer som jeg alltid kjøper. Og så vet dere jo at jeg ikke er den som varierer meg ihel når det gjelder mat, hvilket gjør det hele mye lettere.

Jeg må alltid ha egg i kjøleskapet, og reservegrønnsaker i fryseren. Med det kommer man (iallefall jeg) langt. Ellers kjøper jeg som regel bare fisk, kylling eller kjøttdeig og grønnsaker. Og eventuelt blåbære eller ananas, som by the way smaker helt fantastisk i Dubailand! Dessuten har jeg de siste to månedene (!) lagt for vane å alltid kjøpe sjokolade. Jeg tror ikke det er langt fra sannheten om jeg sier at det har hendt max 10 dager over de siste to månedene at vi ikke har spist sjokolade.  Vi snakker «sunn» sjokolade av type 85% kakao (vi har avansert fra 70 til 85%), men likevel. Det er jo nesten drøyt!

Men, jeg kjøpte likevel 3 plater idag også. Så sjokoladeavhengigheten ser ut til å vedvare ;-)

Ha en fin onsdag!
Snaiks :-)

4 kommentarer om “Mitt kjøleskap

 1. Trodde først det øverste bilde var av det «velfylte :)» kjøleskapet, haha.. mye vann hvertfall.. Det nederste så bedre ut, ja :) jeg kunne også levd på egg, grønnsaker og kaffe med litt kylling og fisk til..vanedyr :)

 2. Hei Inger!

  Jeg skal til Dubai i november, men jeg er på en spesiell diett, og derfor lurer jeg på om du kan gi meg noen tips til følgende matvarer:
  – finnes det noe á la kremfløte eller seterrømme? Og hva er prisen? Helst over 30% fett?
  – hvordan er det med smør? Finnes det mye ekte smør (fett over 82%)?
  – får man kjøpt bacon i butikken?

  1. Hei!

   Det finnes kremfløte ja og creme fraice med høyt fettinnhold som du kan erstatte rømmen med. Det finnes også ekte smør ja, og ghee er lett å få tak på her! Bacon får man kjøpt ja i butikker som Spinneys og Waitrose, det er bare litt dyrt. De andre produktene får du kjøpt overalt og prisen er vel generelt lavere enn i Norge.

   God tur til Dubai! :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s