The genious strikes again

When will I learn?

Jeg synes det har vært litt kjøligere (les: mindre drepende varmt) i det siste, og fant derfor ut at jeg skulle ta meg en joggetur med lydboken imorges siden jeg våknet lenge før jeg egentlig måtte.

Vel, det var varmere og mer slitsomt enn jeg trodde, og jeg endte opp med 30 min jogg, 30 min gåing og 15 min jogg igjen. Joggingen gikk seint, eller som pappa ville sagt «helt, helt, heeelt, helt, helt rolig» ;-) Men jeg fikk iallefall unnagjort mer enn en time morgentrim med Katniss før første kunde var på plass.

20130920-122358 PM.jpg

Nå er dagens jobb unnagjort og jeg tar meg en siesta på taket. So that’s where I’ll be if anyone needs me :-)

Ha en fin fredda,
Snaiks!

6 kommentarer om “The genious strikes again

 1. Inger, har du veldig lyst til å skrive om rykkbøy, hvis du har noen tips å komme med der? Fikk gjennomgang av teknikken på Magnat i sommer, men tør jo søren ikke være eksplosiv nok til å få mer enn 40 kg over hodet. Noen tips eller triks fra superwoman?!

  1. Hmmm, jeg er virkelig i læringsfasen selv når det gjelder olympiske løft så tror faktisk ikke jeg er den rette til å skrive om det.. Kan eventuelt se om jeg får hjelp av den ene kollegaen min som er ekspert på området ;-)

   Men 40 kg er jo bra da! Bra jobbet!

   1. Det har jeg også hørt ;)

    ..og så har jeg hørt at man må våge for å vinne ;) Ja, det er skummelt å slenge mer enn 40 kg over hodet, men hva er det verste som kan skje om du ikke klarer det? Bli komfortabel med å droppe/slenge fra deg vekten om du merker at den ikke kommer til å sitte og øv i vei :-)

    Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s