Back where I belong

Er det noe jeg har savnet i disse Dubai Fitness Championship-tider, så er det å ikke ha kunnet trene som jeg vil. Jeg har måttet presse meg gjennom slitsomme metconøkter når alt jeg egentlig har hatt lyst til er å løfte tungt max 5 ganger!

Selv om jeg skal forsøke å beholde noen slike økter i «treningsplanen» min (jeg har jo ikke noen plan!), var det idag nesten en euphorisk følelse å gjøre 3’ere i knebøy igjen! Jeg var rett og slett lykkelig da jeg i formiddag snørte på meg løfteskoene :-)

Enda lykkeligere ble jeg av å kjenne at det ikje var like tungt som jeg hadde forventet etter nesten en måned med bare høyreptrening. Ja, de bulgarske splittene reiv godt i låra, men åh for en god følelse det er når ikke pusten holder på å ta livet av en ;-)

A1) 6 x 3 knebøy @ 90 kg
B1) 4 x 6 bulg. splitt @ 60 kg
C1) 3 x 10+10 hofteløft @ 100 kg

1000 m ro

20130917-110554 PM.jpg

Og det beste av alt? Fordi jeg kunne, hadde tid og lyst, og ikke måtte «spare» meg for en spesifikk trening hit ellet dit, så stakk jeg ut på en kjapp løpetur rundt laken her før jeg satte igang med middagen ikveld!

O tilfeldige løpelyst, hos meg skal du ikke motstand finne :-D

Nå tar jeg kveld!
God natt

8 kommentarer om “Back where I belong

 1. Hei!
  Jeg kom tilfeldig over bloggen din for en liten stund tilbake, og har siden da vært regelmessig innom bloggen din og finner stadig inspirasjon :-) Men jeg lurer på en ting, (kanskje en litt teit ting) men hvorfor er du i Dubai og hva gjør du egentlig av arbeid?
  Tusen takk på forhånd!

  1. Hei!

   Hehe, ingen spørsmål er dumme!

   Jeg flyttet til Dubai for to år siden med mannen min og vi har sammen startet eget treningssenter der jeg jobber som personlig trener og nutritionist :-)

   1. Nei, så utrolig spennende! Høres ut som litt av det jeg vil gjøre senere i livet :-) håper det står bra til med dere, og fortsett sånn som du gjør nå! Du er virkelig en stor inspirasjon.
    Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s