I’ll take both!

Var det fordi jeg var uthvilt?
Neppe.

Var det fordi Monica snorket så mye at jeg ikke fikk sove?
Faktisk ikke. Den jenta lager ikke en lyd når hun sover jo!

Var det fordi jeg hadde to nye par joggesko stående i stua som ventet på å bli løpt i?
I think so :-)

photo

Søskenbarnet mitt Monica har nå ankommet Dubai, og vi innledet oppholdet hennes med en shoppingtur (og Cheesecake Factory besøk) i går kveld. Jeg har vært litt misfornøyd med det siste paret Nike Free’s jeg kjøpte, og var derfor kjempeglad da jeg fant TO nye par treningssko som falt i smak både på utseende og passform. Så siden jeg tidligere på dagen hadde tjent FEM TUSEN DIRHAM på 10 minutters jobb (!!!), så kjøpte jeg like gjerne begge parene :-D

Så bar det ut på joggings i morges da. Noe som egentlig var litt risky business. Delvis fordi jeg ville løpe en  runde som jeg ikke har løpt på lenge og derfor ikke visste hvor lang tid det ville ta, og jeg måtte jo være tilbake tidsnok til å dusje før dagens eneste morgenkunde. Og delvis fordi det var helt nye sko som skulle løpes inn på en pluss-minus én times joggetur! .. men jeg løp jo marathonet på sko som var knappe to uker gamle, så jeg er vandt til å gjøre slike «smarte» valg ;-) Og det gikk bra altså.

Jeg løp fra oss til Dubai Marina og over til ett område som heter Jumeirah Beach Residences. Sistnevnte er omtrent som å løpe 8 ganger opp og ned Jernbaneveien i Egersund (de fra Okka By vil forstå), og jeg følte meg litt på utstilling der jeg trippet forbi i hotpants, nye joggiser og Ian sin caps. Men whaaatever! Jeg fikk meg en super start på dagen og fikk underholding i form av å se på alle folkene som hadde klart å karre seg opp til frokost før kl 9 på en fredag.

En ting til, før runners highen legger seg (og dermed skrivekløen). Jeg fikk ett spørsmål om jeg kunne skrive litt om periodisk faste, og det kan jeg, har bare ikke tid nå. Men jeg kan nevne at jeg på dager som dette, der treningen kommer lenge før jeg bryter fasten (jeg rekker nemlig ikke å spise før jeg stikker på jobb- for kundens del må jeg prioritere dusjen! Hahaha), tar jeg BCAA i håp om at det skal hindre meg i å komme i katabol tilstand og spare på de dyrebare musklene mine. Og så tok jeg en dæsj flytende elektrolytter i vannet, for å erstatte all svetten. Lurt, sant?

photo copy

Nå må jeg hoppe i dusjen! Har kunde om ca 20 min!
Flaks at jeg bor 2 min fra jobb, og at jeg ikke er jålete :-P

Ha en super fredag folks!
Svett klem fra meg :-)

16 kommentarer om “I’ll take both!

 1. Kule sko!! Det høres så digg ut å bu det hvor det alltid er god temperatur, og ikke minst at jobben din ER trening! Men si meg, føler du av og te at det blir for mye av det gode? Å være PT altså, når du elsker å trene også må du hele tida lage treningsopplegg for andre også! Eller digger du det like mye enda? Jeg har tenkt på PT-utdannelsen, og da dette 4-ukerskurset i Dubai, men er redd det også kan ødelegge egen treningsglede?! Bare moro å høre hva du syns som er oppi det:)

  1. Takk! Og ja fy søren, nå begynner temperaturen å bli perfekt for løping her ass!

   Faktisk så må jeg si meg heldig i det at jeg ikke har blitt lei trening og treningsopplegg enda (bank i bordet), men det har nok mye å gjøre med at jeg ikke følger noe bestemt opplegg for min egen trening. Den skal liksom bare være gøy, og jeg skal gjøre det jeg føler for hver enkelt dag! Enn så lenge har det funket iallefall :-)

   Og PT-utdannelsen har absolutt ikke satt stopper for min treningsglede- heller tvert imot! Det var da jeg lærte om hvorfor man skal trene sånn eller sånn at jeg virkelig syntes at det ble gøy med styrketrening. Jeg synes du skal go for it jeg, du kan jo selv bestemme hvor mye du vil gjøre ut av det liksom. Tror det er ganske mange som tar kurset bare for sin egen del, uten planer om å jobbe som PT.

   Lykke til uansett hva du bestemmer deg for :-)

   1. Så bra! Det er jo det som jeg håper på også, at det skal gi meg enda mer treningsglede og treningsinspirasjon! + at det hadde vært dødskult å fått te noe i den lille bygda jeg kommer fra i Vest-Telemark, når det gjelder enten PT-timer eller faktisk treningssenter! Det er absolutt noe vi mangler hjemme! Jeg utdanner meg som lærer og er ferdig til våren, men vil gjerne gjøre noe annet enn bare lærer også!

    Vi sees i Dubai om snarere 1 1/2 år da, Inger! Gleder meg! :)

    Og fortsett bloggen, jeg er innom deg hver dag, og blir like glad hver gang du skriver noe nytt! :)

 2. Det er så gøy, inspirerende og fornøyelig å følge deg. Man blir glad!
  Du er fit, disiplinert, ærlig og morsom.
  Ville bare si jeg følger deg fremdeles.
  Stå på videre! (Ja, det gjørjeg også :-))

 3. Du er så super! Jeg lurer på om du kunne skrevet mer om hvordan ian trener? Misforstå meg rett- din trening er min største inspirasjonskilde! Men alltid gøy å lese om. Også lurer jeg på, etter å ha fulgt deg en stund- lager han mat noen gang?

  Klem fra England!

  1. Hahah, hans trening er om mulig enda mer random enn min, så isåfall må jeg faktisk spørre han om hva jeg skal skrive!

   Og nei, så lenge jeg er hjemme lager han ikke mat! Haha, morsomt at du har lagt merke til det ;-) Han hadde nok gjort det om jeg ville hatt hjelp, men jeg liker å lage mat, og liker enda bedre å gjøre ting på min måte. Og siden har er mer travel med jobb enn meg blir det liksom til at jeg tar meg av maten :-) Her snakker vi kjønnsroller ser du ;-) I like it!

   1. Haha mulig jeg la merke til det fordi jeg har det likt selv! Elsker å lage mat og dulle i huset – og en takknemlig kar er jo en grei bonus! :-D

 4. Hei:)
  Jeg vurderer å reise på ferie til Dubai i desember, og lurte derfor på om du vet om det er varmt nok der da? Og i hvilket område ville du anbefalt å bo? Helst i nærheten av en strand.

  Takk for svar :)

  1. Det er mer ustabilt i været da, det er kjøligere og man kan risikere at det er overskyet en dag eller to. Men varmere enn Norge er det jo uansett :-)

   Jeg vil anbefale deg å sjekke hotels.com eller booking.com, og området du bør se etter er Jumeirah Beach Residences, da er du nærme strand og mange koselige restauranter :-)

 5. Hei Inger :)

  Synes det er litt lite om livet i Dubai. Og lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvor de beste shoppemulighetene er. Både treningsklær og vanlige? Også hvor strengt det er med klær, spesielt for kvinner og jenter. Skal snart til Dubai, har fått råd om å ikke ta med korte shorts og skjørt, er det virkelig så strengt? Virker ikke slik på bildene dine.

  Herlig blogg forresten:)

  1. Vel, dette er jo om mitt liv i Dubai, så da blir det mer treningstips enn shoppingtips liksom ;-)

   Så jeg kommer ikke til å skrive noe innlegg om shopping, men vil anbefale deg å besøke både Mall of the Emirates og Dubai Mall, der finnes både treningsklær og vanlige klær i alle prisklasser. Det er så strengt som du vil gjøre det til selv. Dvs, jeg ser mange turister som går i singlet og korte shortser på kjøpesentrene, men der synes jeg det er ok å kle på seg- det er jo dessuten kaldt! «Regelen» er å dekke til skuldre og knær, og jeg har som regel iallefall skuldrene tildekket, men går gjerne i skjørt eller kjole. Når man er på stranden, eller «går ut» kan man kle seg som man ønsker.

   Kos deg i Dubai :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s