Bonustrening

Da alarmen gikk i morges hadde jeg fått melding fra min første kunde om at han var trøtt og ikke ville trene. Så da jeg etter 10 minutters forsøk på å sovne om igjen fortsatt var våken, stod jeg istedet opp, downa en dobbel espresso, og løp ut i den fine morgensolen.

Og med den travle dagen jeg har foran meg har jeg ikke akkurat angret på det :-D Det er så fantastisk temperatur ute nå (om man kommer seg ut før klokken 9 vel og merke), og løpingen kjennes lett. Jeg har i tillegg hatt vondt i lillefingeren (!) slik at jeg ikke har kunnet løfte og trene som normalt den siste uken, så da plasser det bra at løpelysten iallefall er på plass.

photo

I kveld skal jeg på nok ett hemmelig oppdrag- og jeg får snart lov å fortelle dere om det!

Ønsker dere en fin start på uken :-D
Laters!

4 kommentarer om “Bonustrening

 1. Du er så privilegert Inger som får jobbe med hobbyen din i fantastiske omgivelser & hjelpe mennesker til en bedre helse! :) Nyt det maks!!P.S :Du er super motiverende og bloggen din inspirerer alltid :)

  1. Ja, det er virkelig gøy å være PT- det blir jo slitsomt etter X antall kunder på rappen, men det slår å sitte i kassen på Mega liksom (har testet ut det også i ett par år!)

   Så jeg nyter absolutt ;-)

 2. Forstår det ikkje! Hadde sovna på sekundet!;) Takk for bloggen din! Er min yndlings!!! :) Ha ein fin, sporty dag! Eg har hatt treningsdeload i ei veke, og hadde min første styrkeøkt i dag og er klar for å lade opp til morgadagens WOD – som begynner kl. 11. PERFEKT!!!:)

  1. Hehe, ja, men det er rart hvordan man våkner til iblant.

   Det er smart med deload, da er man jo både ekstra gira og sterk når man setter igang igjen. Ha en fin treningsuke og kos deg med WODer og hele greia :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s