Same same, but different

Jeg har kjørt følgende økt ørten ganger før, men nå var det lenge siden sist og jeg skal love at det kjentes! Det er ikke uten grunn at jeg har kalt den for h**vetes-økten tidligere :-O

I går var intet unntak- hver eneste rep satt langt inne, men jeg kom meg jo gjennom på ett vis. Og det er jo liksom ikke snakk om å senke vektene heller for å gjøre den mer overkommelig. Uansett, selv om jeg har filmet den før, her kommer en av mine «når ingenting annet frister-økter» på ny:

11 kommentarer om “Same same, but different

 1. Just watching this again after today’s workout with you and trying to wrap my head around the weights you are able to lift! How strong, yet feminine, you are! I’m so happy to work with you on my goals and follow your advice, because, maaan, you definitely know what you are doing.

 2. Ikke bare ser du helt fantastisk ut og er helt svimlende sterk, men du har en trenings- og kostholdsfilosofi som jeg har veldig stor respekt for. Det at du klarer å ha et avslappet forhold til kosthold og ser ut slik du gjør beviser for oss andre at det virkelig er mulig! Du er en stor inspirasjon og mitt største forbilde. Du har sikkert fått hørt dette maange ganger før, men jeg syns det er viktig at du vet hvilken positiv innflytelse du har på andre. Du er fasiten på sunn og sterk!!

  1. Åh Frida! Så gøy å høre :-) Tusen, tusen takk for at du tok deg tid til å skrive så mye fint til meg, jeg setter enormt stor pris på det skal du vite :-)

   Ønsker deg en topp dag!

 3. Å herregud denne var så tung at jeg og mannen måtte bestille take away. Klarte ikke å lage middag etterpå :p for ei økt!!

 4. Hei!
  Må innrømme jeg aldri har vært noen bloggleser, men kom tilfeldigvis over bloggen din (linket fra instagram)… Jeg er imponert. Imponert over hvor sterk og sunn og flink du er, og hvordan du viser at man kan ha et avslappet forhold til trening og kosthold. For mange er dette vanskelig, men du er et forbilde! Tusen takk! Fortsett å skrive, jeg skal fortsette å lese alt du skriver om. Du er virkelig inspirerende.

  Hilsen «sun»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s