Dubai Desert Road Run

Etter en travel uke så jeg virkelig fram til helg. Med besøk av både mamma, pappa og svigermor var det i mitt hode avslapping på en strand som sto på plakaten. Men dengang ei. Pappa hadde nemlig meldt oss på 10 km løpet Dubai Desert Road Run, så min dag startet allerede klokken halv 6 imorges!

46.45 min etter startskuddet gikk (dersom min egen tidtaking stemmer, vi har enda ikke fått resultatlistene) var jeg imål. Det var ikke raskere enn sist jeg løp, men målet idag var å komme under 50 minutter, og det gikk jo. Så jeg regner det som en over middels bra morgencardio ;-)

photo 1

photo 2

…og så fikk jeg meg jo noen timer på stranden også altså, så alt i alt har det vært en bra lørdag :-)

Nå tar jeg den solbrente skrotten min og hopper til køys!
Gudd nait :-D

6 kommentarer om “Dubai Desert Road Run

  1. Hei Inger! Vurderer en tur til Dubai i slutten av mars. Har du noen hotell å anbefale? Trenger ikke være noe fancy, bare jeg og mamma som skal på tur – så vil tilbringe mest mulig tid på stranda samt litt shopping :)

    1. Hei! Jeg har ikke så mange hotell å anbefale desverre, men når du leter hotell eller leilighetshotell vil jeg anbefale deg å se etter noe i området Dubai Marina eller Jumeirah Beach Residences. Da er du nærme stranden og har ikke så lang taxitur til shopping :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s