Avoriaz, France

Sitter i skrivende stund med en sovende Ian på fanget og med fransk kaffe i hånden. Utfor vinduet ser jeg store fjell dekket av vakker hvit snø, og stolheisen suser med jevne mellomrom forbi. Jeg klager ikke for å si det sånn ;-)

I natt reiste altså jeg og Ian på skiferie med vårt gode vennepar Martha og Hallvard, som også bor i Dubai. Vi blir her en uke, og det kjennes nesten litt for godt ut til å være sant! Jeg har forøvrig ikke hatt ski på beina siden 2006, så supre forventninger til mine egne ski-skills har jeg ikke, men kan jeg reise hjem på lørdag uten krykker skal jeg si meg fornøyd.

20140315-081000 pm.jpg

20140315-081024 pm.jpg

Jeg må også si meg svært fornøyd med superundertøyet fra Kari Traa som jeg har i kofferten takket være Getinspired.no. Finere superundertøy skal man lete lenge etter! Hadde det vært opp til meg kunne jeg spent skiene på kun iført den blå og rosa herligheten :-D

Men det får bli imorgen. I dag er vi for late til å gjøre annet enn å bli kjent med stedet, handle inn litt mat og diverse.

Aaaaahh, digg :-)
Håper dere har en fin lørdag partypeople, I’m signing out!

7 kommentarer om “Avoriaz, France

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s