But first, let me take a selfie

Dere som følger meg på Instagram har kanskje fått med dere at jeg har fått en del klær fra Get Inspired. Både hansker fra Therese Johaug og superundertøy fra Kari Traa var for eksempel trofaste kompanjonger på skiferien i Frankrike, men dette var ikke det eneste jeg fikk tilsendt nemlig. Da pakken fra Get Inspired endelig fant veien til Dubai var det jo som en tidlig julaften på kontoret! Heldig? Ehm, ja! Og nå er det faktisk på høy tid at jeg viser dere alt jeg fikk.  ..i ekte selfie-stil ;-)

insp5

photo 1-1

photo 2-1

Her har jeg på meg Cascall Sculpture Tights som skal forme og støtte rumpestumpen (damn, og jeg som trodde det måtte knebøy og bulgarske splitt til for å forme rumpa ;-P). Jeg har for vane å dra alle tightser så langt opp i livet som jeg kan uansett, men denne er faktisk ment for å gå opp til navlen tror jeg. Personlig synes jeg det er topp fordi det betyr mindre sjangs for lovehandles ;-)

Både sportsbehåen og den blå toppen er fra Röhnish. Sportsbehåen var superfresh, men jeg tror kanskje jeg hadde likt den bedre i en størrelse større. Jeg er som nevnt tidligere superkresen når det gjelder treningsbehåer, og selv om denne passet fint forfra ble den litt for stram i ryggen. Meeen, innleggene gjør jo at det faktisk ser ut som at jeg har litt pupper, så kanskje den funker likevel ;-) Den blå toppen derimot falt helt i smak- søte detaljer i ryggen, løs og ledig passform og fin farge.

insp3

insp2

insp1

Jeg var så sinnsykt happy når jeg fikk superundertøyet fra Kari Traa. Helt siden hun lanserte sin egen kleskolleksjon har jeg hatt lyst på noe (samme hva!) fra den kule dama, og nå, sånn ca 5 (?) år senere har jeg både superundertøy, tights og T-skjorte takket være snille folk fra Get Inspired. Superundertøyet var seriøst så digg at jeg nesten skulle ønske det var kaldere i Dubai slik at jeg kunne bruke det oftere! ..men bare nesten altså ;-)

photo 2

photo 1

insp7

insp8

insp9

Dette antrekket fra Röhnish kunne man jo strengt tatt bare satt en SHP-logo på for fargen var jo så nærme SHP-blå som det går. Tightsen er en såkalt «antishake»-tights som skal forme og løfte rumpen (igjen, betyr dette at jeg har gjort alle mine splittbøy forgjeves?!). Jeg likte den jo fordi den gikk langt over navlen, mens Ian syntes det var mest stilig når jeg brettet den ned slik at den blå detaljen kom frem i livet også. Jeg testet den ut i sist uke, og kan bekrefte at den funker svært bra til markløft iallefall. Jeg klarte nemlig 5 x 5 med 100 kilo selv om jeg ikke har gjort tunge markløft på evigheter.

Strengt tatt har det nok ikke noe med tightsen å gjøre egentlig, men ville bare nevne det ;-) *stolt*

Tusen, tusen takk til Get Inspired for superfine treningsklær. Jeg gleder meg til å innvie resten!

annonsert innlegg

12 kommentarer om “But first, let me take a selfie

    1. Åh, ser du, jeg har jo ikke peiling på hva reglene er for sånt, men nå har jeg iallefall fikset. Takk for påminnelsen!
      ..kjenner derimot at dette ikke er helt min greie, så tror nok jeg betaler for mine egne treningsklær i fremtiden ;-)

  1. Jeg må innrømme at jeg ble litt skuffa når jeg såg bildene på instagram «Nei, ikke Inger også!» Misforstå meg rett – du fortjener absolutt kule treningsklær, men jeg synes det er befriende å lese en blogg som ikke har ad-linker osv osv i hvert eneste blogginnlegg ;-)

    1. Jeg er helt enig med deg jeg Malin, så nei, ikke Inger også ;-) I fremtiden får jeg overlate slike innlegg som dette til Fotballfruen jeg, så får dere heller lese om treningen min istedet :-D

  2. For noen fine farger, og så kledelige til deg! Stiller meg forresten bak deg og sier yay! til bukser som går langt opp på magen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s