Pikenes Jens (les: Martin)

Martin Norum, en av forfatterne til den fine rosa boken jeg er avbildet i, er en ganske smart mann. Som Martin selv skriver får han mange forespørsler om hjelp til både PT timer og å holde foredrag, men siden han ikke har kapasitet til å hjelpe alle som henvender seg til ham skal han i stedet holde ett kurs slik at han kan hjelpe mange på én gang. I told you he was smart :-D

Så, har du lyst til å lære mer om hvordan du kan trene for å bli sterk i f.eks baseøvelser, eller hvordan du kan trene for å redusere fettprosent (og MYE annet!) så er dette kanskje ett kurs for deg? Sjekk her for mer detaljer og informasjon om kurset.

photo

…bildet har selvsagt ingenting med kurset å gjøre, jeg bare syntes det var ett kult bilde av meg og mr. Norum ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s