Lucky bastard

Jeg våknet tidlig i dag også jeg. I mean come on!? Jeg har helt fri idag og kunne sove så lenge jeg ville, men var lys våken ti på halv 8. Det ironiske er at jeg garantert er dødstrøtt når alarmen går imorgen tidlig..

Anyways, våken var jeg jo, og Ian holder kurs i helgen og dro tidlig hjemmefra, så jeg la ut på løpetur i dag også jeg. Men istedet for å gjøre min vanlige «se-så-flink-jeg-har-vært-selfie-seanse» i speilet, tok jeg pappa sin sykkel og syklet runden jeg løp for å kunne filme den til dere. Jeg bare må få vist dere hvor fint det er der jeg løper, så forstår dere kanskje hvorfor jeg velger å løpe istedet for å surfe nettet en tidlig lørdags morgen ;-)

Jeg mener, sjekk dette a’

Og ikke for å gni det inn eller noe altså, men nå stikker jeg på stranden for resten av dagen ;-)

Ha en topp lørdag partypeople!

16 kommentarer om “Lucky bastard

 1. HOLY crap! Forstår deg riiiimelig godt, fikk lyst å løpe der selv!
  Knallfin løype, og masse fint å se på samtidig.. det er jo ett pluss!
  Har du forresten lest om den nye 30-20-10 metoden?
  Tenkte jeg skulle bruke de neste 6 ukene på å sjekke om det er noe. De sier den skal være mer effektiv ift kondisjonsforbedring enn vanlig 4×4 intervalltrening.. dessuten er det jo ikke like hardt ;-D
  Det går ut på at man skal kjøre mellom 3-6 runder med 30 sec lett jogg, 20 sec raskere jogg og 10 sec sprint. Så pauser man, og begynner på nytt om man ikke er helt dau :)

 2. Så fantastisk :) Emirates Hills er det området dere har utsikt til fra SkiErg-rommet?

  Nyt lørdagen, og ha en herlig uke. Snart påååååske :)

  Mari Aurora

 3. Nei nei, jeg er ikke en smule misunnelig en gang :O .. Her er det tåke, regn og iskaldt.. Kanskje jeg bare skulle pakket sammen og flyttet.. Hehe.. Det frister veldig kan du si.. ;P

  Håper jeg får muligheten til å dra til Dubai snart :D

  Hvordan er det forresten med utendørs trening og klær? :))

  1. Hehe, ja dette var ett litt sånn gni-det-inn- innlegg, men jeg måtte jo bare :-)

   Når jeg trener ute har jeg vanlige klær, altså shorts og t-skjorte/singlet. Jeg tar ikke den korteste shortsen jeg har dersom jeg skal løpe der hvor det er mye folk derimot, men på en løype som dette tenker jeg ikke så mye over det. På lørdag så jeg derimot en fyr som løp i bar overkropp og det kjente jeg vel ikke var helt nødvendig…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s