Wod 14.5


Sånn! kan jeg si meg helt ferdig med Crossfit Open. Selv om den siste økten kanskje ikke var den mest spennende å vise på film, måtte jeg jo ha den med, helt enkelt fordi jeg har ett snev av trenings-OCD og jeg tross alt har vist dere de fire andre øktene.

Og til dere som spør om jeg skal reise til Regionals; jeg har faktisk ikke peiling! En del av meg tenker at jeg burde- jeg har kvalifisert meg til Regionals alle år jeg har deltatt i Open, men aldri våget å reise og det føles nesten litt som nå eller aldri. Mens en annen del av meg, den nervøse delen, vet hvor sinnsykt stressa jeg kommer til og bli, og det blir nesten litt for dumt å bruke tid og penger for å være nervøs en hel helg!

Jeg vet virkelig ikke jeg ass.. :-O

23 kommentarer om “Wod 14.5

 1. Klart du skal reise! – Og så kan du ta det som ei øving i å ikkje stresse (det er bortkasta krefter…). LYKKE TIL!

 2. Det er utenfor komfortsonen magiske ting skjer har jeg hørt rykte om ;)

  Kan du tipse om noen kule treningsstudio i Dubai marina (utenom din egen seff) og ikke crossfit :)

  Ha en fin søndag!!

  1. Det ryktet har jeg også hørt- men så har jeg også hørt at man ikke skal høre på rykter ;-) :-P

   Du kan teste Fidelity Fitness eller Tribe Fitness- begge ganske nye gym. Særlig Tribe er ganske annerledes og verdt å teste!

 3. Vær med og gjør ditt beste! :-) Det som er så herlig med Crossfit er at alle heier på alle, og vil bare alles beste! Ingen vil dømme deg dersom du ikke gjør det like bra på Regionals (alle kan jo være uheldige med programmeringen av øktene el. lignende), men respektere deg for at du tørr å prøve :-) Og når det er sagt så tror jeg du vil gjøre det bra, du er flink! Tenk hvilken god følelse du vil ha når du har gjort det!

  1. Jeg har ingen som helst tvil over at det vil føles verdt det når det er over, og jeg er virkelig i tenkeboksen altså! Dammit.. Kunne de ikke bare hatt Regionals i Dubai, da hadde det vært mye mindre tiltak ;-)

 4. Kjære Inger!
  Det er klart du skal dra! Særlig når du har en sånn «stemme» i huet som skal holde deg nede og som finner hundre grunner til hvorfor du ikke skal/bør dra. Ta frem musklene dine, be den stemmen om å gå å legge seg fordi du skal dit. Med engang du tar den attituden og finner grunner til å dra dit isteden så vil den stemmen holde kjeft! Det vil du GARANTERT ikke angre på. Du er RÅ og tenk på alle de menneskene der som vil bli SÅ GLADE av ditt nærvær på så utrolig mange måter.
  Så jeg (og helt sikkert alle dine lesere og fans) utfordrer deg!;-)

  1. Alt du skiver maker jo so much sense! Men jeg vet ikke, jeg har liksom ikke den indre «fy-søren-så-kult-det-er-med-crossfit»-driven som andre crossfittere ser ut til å ha :-/ ..kanskje problemet er at jeg strengt tatt ikke er en crossfitter?

  1. Du har helt rett og jeg er helt enig! ..men klarer likevel ikke rettferdiggjøre hvorfor jeg skal ta fri fra jobb og bruke mye penger på å gjøre noe som bare kommer til å gjøre meg ubehagelig nervøs! :-O

 5. Go,go,go !!!! Ikkje tenk, berre gjer det:)Lett for oss her å sei, forstår godt at du e pissnervøs, men tenk på alle dei andre konkurransene du har deltatt på. Detta kan du:) Heie på deg:) Smask

 6. Klart du skal reise Inger! Så mye arbeid du legger ned for å gjennomføre disse øktene, så må du dra! Det kommer til å gå så bra :) Og så blir vi Egersundere så utrolig stolt, når vi kan peke på bilde av deg, og si :Hun kjenner jeg!!! Jeg heier på deg Inger!! :)

 7. Det hadde nok vært fantastisk gøy om du reiste da :)) Dessuten så blir det en øvelse i å klare å mestre stresset (som forøvrig er fullt forståelig at du kjenner på). Uansett hva du gjør så er det spennende å følge med! :))

 8. Tilbaketråkk: 15.3 | Inger in Dubai

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s