Snabbis

Denne dagen har gått i samme tempo som helgen. Plutselig var den nesten over og jeg hadde 50 minutter igjen til min siste kunde for dagen kom. Jeg hadde lyst til å trene tungt men var knapp på tid, og da er denne økten alltid en vinner:

3 runder av:
20 utfall bakover @ 60 kg
10 push press @ 50 kg
20 knebøy @ 70 kg
10 nøytrale pullups

Jeg prøver å ha så liten pause som mulig mellom hver øvelse, og tar en lengre pause etter hver runde. Og selv med mine unødvendig lange pauser (jeg er flink på pauser ass!) tar økten maks 40 min. Kanskje det er derfor jeg gjør den om og om igjen..?

20140504-102307 pm.jpg

Håper dere har hatt en fin helg. Min har som sagt flydd (eller heter det fløyet?) forbi med både jobb og moro med gjester fra Norge, så det forklarer stillheten fra min side.

Nå er magen mett og øynene trøtte så I’m signing out. Peace :-D

3 kommentarer om “Snabbis

  1. Hva er forskjellen på utfall bakover og forover? Skjønner det er forskjell på retningen her altså, men lurer på hva de gjør forskjellig :-) Tusen takk for en fantastisk og inspirerende blogg!! You rock ;-)

    1. Hei!

      Utfall fremover er en mer knedominant øvelse enn utfall bakover som tar litt mer på hamstring og rumpe. Jeg synes også utfall bakover er lettere å kontrollere ved at jeg holder overkroppen mer oppreist og gjør derfor denne varianten også ofte med kunder :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s