Bli PT i en fei

Ok, før jeg forteller om hvordan dere kan skaffe dere tidenes quick fix til verdens beste jobb vil jeg bare legge kortene på bordet og si at jeg nå skal reklamere litt for AFPT. Jeg er egentlig ikke helt fan av type annonsebaserte innlegg og sånn (shit, nå følte jeg meg nesten som Fotballfruen jo, jeg tror aldri jeg engang har brukt det ordet!), men AFPT ligger mitt hjerte nær, så om jeg kan spre det gode budskap via bloggen min, then so be it ;-)

Ja, jeg er nok litt partisk ettersom jeg kjenner både eier og flere av foreleserne til AFPT, men det er ikke bare dette som gjør at jeg med hånden på hjertet kan «gå god for» dem. AFPT tilbyr nemlig en utdannelse av høy kvalitet, og denne kvalitetssikringen har gjort at jeg føler meg svært trygg i jobben min som personlig trener. I dag fikk jeg for eksempel en forespørsel om å trene en VIP kunde i hennes palass (!) ved stranden, fordi mannen som anbefalte meg til henne anså meg som en av de dyktigste kvinnelige PT’ene han visste om i Dubai. Noe sier meg at han kanskje ikke hadde vært av den oppfatningen dersom jeg hadde fått PT-utdannelsen min etter ett to-dagers kurs liksom..

Så, til poenget som er å fortelle om AFPT sin intensivutdannelse. Det er altså den helt vanlige personlig trener utdannelsen, men istedet for å fordele forelesningene utover x-antall helger, gjøres hele kurset i løpet av én måned. Jeg tok selv intensivkurset da de arrangerte det for første gang sommeren 2011, og selv om jeg ikke har noe å sammenligne med, likte jeg å gjøre alle moment på en gang. Jeg lived & breathed AFPT den sommeren og jeg elsket det! Og altså, det var jo ingen quick fix- det bare hørtes bra ut å skrive det slik ;-)

sdea020513-SHP_Final124

sdea020513-SHP_Final74

sdea020513-SHP_Final18

Så, om du ikke vet helt hva du skal ta deg til i sommer, hva med en måned på læringcamp med AFPT? Jeg hadde seriøst gjort det om igjen om jeg kunne :-D

PS! Jeg får lov til å gi en rabattkode som gir deg avslag på prisen, så send meg en mail på inger@shpdubai.com for å spare noen (les: en hel del!) kroner

8 kommentarer om “Bli PT i en fei

 1. Olala. dette er så fristende altså :)
  Om man ikke kommer til å jobbe som PT på fulltid, er det jo en fantastisk investering i egen kropp og helse.

  Helga di begynner vel nå, god helg :)

  1. Absolutt!! Det er mange som tar kurset bare for sin egen del :-)

   Takk for det Mari Aurora, håper du også hadde en fin helg (..ligger etter med svaring av kommentarer her ser jeg.. ;-))

 2. Hei! Dette er noe jeg kunne tenkt meg, men det blir ikke før om noen år (er 16-17 nå).
  Fant ikke så veldig mye informasjon på AFPT sine sider om kurset i Dubai..eller så var det bare jeg som ikke forstod det. men er det forskjellige kurs? og kan begge gjennomføres i f.eks Dubai?
  Er forelesningene/undervisningen på norsk eller engelsk? Og er det aldersgrense for å melde seg på, og må man ha noe utdanning før eller kan man komme rett fra videregående f.eks
  haha ble endel spm, men hadde vært fint om du kunne svart :-)

  1. Hei!

   Ja som sagt kan jeg absolutt anbefale PT-utdannelsen, men er enig i at det kanskje er bra å ha ett par år på nakken først ;-) Kult at du likevel allerede er intressert!

   AFPT har tidligere arrangert hele intensivutdannelsen i Dubai, men dette alternativet utgår i sommer så det er kanskje derfor du ikke fant informasjonen du ønsket. Men nå kan man også gjøre PT-utdannelsen over nett, og da kan man ta den praktiske delen blant annet i Dubai (eller i Norge om man ønsker).

   De aller fleste forelesningene er på norsk. Noen forelesere prater engelsk og noen prater svensk ;-)

   Man må ikke ha noen forutdannelse for å gjøre AFPT sine utdannelser, så ja, du kan gjøre den rett etter videregående. Det var flere av studentene som kom rett fra vgs da jeg tok min utdanning.

   Lykke til hva enn du tar deg til Cecilie :-)

   1. Tusen hjertelig for svar! Synd intensivutdannelsen går ut i år, men kan fortsatt ta den praktiske delen i Dubai :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s