Dørstokkmila

Jeg har egentlig ikke lov til å snakke om noen dørstokkmil. Jeg mener, jeg tilbringer mesteparten av dagen på ett fullt utrustet privat gym, og har til og med treningsrom i 38ende etasje når jeg er hjemme. Men likevel kjenner jeg jo iblant at det er vanskelig å motivere seg for trening, selv om det bare er en10-15 minutter med intervaller på mølla som står på menyen.

Idag for eksempel tror jeg at jeg oppi hodet mitt ombestemte meg fjorten ganger på om jeg skulle løpe intervaller etter jobb eller ikke. Shorts og t-skjorte lå klar i ryggsekken, og iPoden var ladet med ny (gammel) musikk. Det var heller ingen som ventet på meg hjemme siden Ian har vært i Oslo på en liten svipptur, og storebror reiste hjem til Norge igjen i natt. Så da hadde jeg altså ingen unnskyldning og hoppet bare i det. Ca ett kvarter senere var 12 stk 30 sekunders intervaller gjennomført og det var én stk svett og fornøyd Inger som kunne låse og dra hjem fra jobb.

20140606-123036 am-1836897.jpg

Take my word for it folkens, det er som regel fun when it’s done :-)

Snaiks!

9 kommentarer om “Dørstokkmila

    1. Nei, egentlig ikke. Musikken jeg hadde i iPoden kvalifiseres nok ikke som treningsmusikk engang- jeg fikk nemlig ett innfall om å laste ned gamle lovesongs type Aerosmith med «crazy» ;-)

    1. Hei!
      Det er disse jeg har ja, men med litt annet design (mine er helt hvite uten den svarte tåen). Jeg er veldig fornøyd med dem, men så skal det jo nevnes at jeg aldri har testet noe annet enn dette paret. ..men i fra linken du sendte å dømme tror jeg de er billigere i Dubai! :-O

      1. Får titte litt rundt. ;-) Kommer meg ikke til Dubai med det første, men gjennom å lese din blogg virker det jo til å være et sted jeg må besøke en dag! :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s