Torsdagstradisjon

Jeg vet ikke om det går an å kalle det en tradisjon sånn egentlig, men sist torsdag hadde jeg ikke lyst til å løpe intervaller etter jobb, men gjorde det likevel, og idag hadde jeg ikke lyst til å løpe intervaller, men gjorde det likevel. Sist torsdag føltes det bra etterpå- idag føltes det bra både under, og etterpå. Do I see a pattern? I think so. Do I like it? Oh, absolutely!

Jeg løper som regel 30/30 sekunders- intervaller når jeg skal være «snill» med meg selv. Når man før har løpt 45/15 intervaller er det nemlig nesten litt luksus med hele 30 sekunder pause mellom hver intervall. Med tirsdagens gjennomføring av denne økten fortsatt smertefullt til stede i både lår og rumpe måtte det nemlig litt sugarcoating til en sen torsdags kveld ;-)

photo

Nå roper Ian på meg at jeg må pusse tennene mine og komme til sengs, så jeg får vel lystre ham som den pliktoppfyllende fruen jeg er ;-)

Snaiks party people,
I’m out!

4 kommentarer om “Torsdagstradisjon

 1. hehe..kjenner følelsen!
  Idag hadde jeg såå lyst til å skippe trening siden jeg våknet dautrøtt og med den hodepinen. Droppet det ikke, og var som en ny person etterpå..herlig!
  Har fått dilla på intervaller selv. Akkurat nå bruker jeg denne:
  5-10 min oppvarming
  6 runder 1 min/30 sek
  6 runder 30sek/15sek
  6 runder 15 sek/10 sek
  5-10 min nedkjøring
  Tar litt tid, men den er grådig effektiv :)

  1. Wow! Du er flink som i tillegg til å løpe så mange intervaller til og med tar deg tid til å gjøre både oppvarming og nedkjøring!! Meget bra jobba! Keep it up :-)

 2. Sprekfis! :D Ble faktisk inspirert av intervallene dine forrige uke til å gjøre det samme selv – selv om lysten var langt i fra tilstedeværende. Endte opp med 13 30/10 intervaller med litt helling, og jeg hadde glemt hvor kort tid 10sekunder er. Haha! Var herlig etterpå da ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s