What have I done!?

Det er to ting jeg delvis angrer på at jeg har gjort.

Den ene er jo selvsagt denne spørsmålsrunden. Før dere misforstår meg; det er kjempegøy at dere stiller spørsmål altså, jeg var bare ikke klar over at det kom til å bli så mange!! Dette kommer til å ta tid ass :-O Og så ser jeg jo at det, som forventet, kom litt «kjedelige» spørsmål (no offence girls!) som hvor høy jeg er og hvor mye jeg veier, hva jeg jobber som (really?), og selvsagt hva «ff» står for. Men så har det også tikket inn noen litt mer utfordrende spørsmål som hva jeg skulle ønske var annerledes i livet mitt, og hva jeg ville gjort dersom jeg ikke jobbet med kosthold og trening.

Men som jeg sa, ingen spørsmål er dumme (bare litt lettere å svare på), så keep’em coming!

Den andre tingen jeg angrer litt på er at jeg sendte inn en auditionvideo til dette. Jeg vet egentlig ikke hva det er jeg har begitt meg ut på for jeg har jo for pokker ikke lyst til å bli noen Fitness Star egentlig, men vår markedsføringsansvarlige Malin på jobben mente det ville være bra for SHP, så jeg sendte inn en video da. Og litt stas var det jo at jeg ble valgt ut som én av 5 finalister, særlig da jeg imorges fikk både hår og sminke fikset av profesjonelle før jeg befant meg hoppende fremfor kameraet (igjen). Sånn utover det vet jeg som sagt ikke helt hva det går ut på.

photo2

I’ll keep you guys posted ;-)
Snaiks!

9 kommentarer om “What have I done!?

  1. Spørsmål: Du er ernæringsfysiolog sant? Har du bachelor eller master, og hvor har du tatt det? Har selv bachelor i ernæring, men ikke overraskende nok er det vanskelig å få jobb, med mindre jeg hadde hatt en master. Vurderer også PT, men det er jo først og fremst ernæring jeg ønsker å fokusere på. Ønsker å høre litt med deg hvordan du syns det fungerer sammen. Og også høre hva evt. annet du har studert/kurset deg i. Det ser hvert fall ut som du har drømmejobben og det unner jeg deg! Håper å få noen gode tips fra deg:) håper også ikke spørsmålet var for kjedelig.. Hehe. Og et teit spm til som jeg har lurt på lenge. Er Ian norsk? Hvis ikke, hvor er han fra? (Pga navnet) :)

  2. Heia Inger! Så utrolig tøft at selveste Andrea Brazier er i panelet, altså hun har vært med på å velge deg ut til en av de 5! Håper du vinner, for du er helt amazing :D

    1. Ja hun jobber som PT her i Dubai faktisk. Hver gang jeg ser henne gjør hun core-trening- hehe, så det er kanskje en grunn til at hun ser ut som hun gjør ;-)

      Takk snillingg, men jeg vet faktisk ikke om jeg har lyst til å vinne!? :-O

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s