UAE’s Next Fitness Star?

Yo party people!
Husker dere dette? Vel, nå er nyeste utgaven av Women’s Health å finne i butikkhyllene, og der er jammen yours truly å finne på fremsiden!

Og dere, jeg er som nevnt ikke 100% sikker på hva det egentlig er jeg har begitt meg ut på. Men i tiden fremover skal det iallefall arrangeres flere treningsarrangement der jeg og de andre finalistene må delta (aint nobody got time fo dat), og så skal hver av finalistene også holde en såkalt «meet the finalists»-time på sine respektive gym. På disse timene skal en utvalgt gruppe delta som så gir sin feedback på hvordan treningen var. Denne feedbacken, sammen med rangering fra dommerpanelet, og ikke minst stemmer fra «the public» skal så altså avgjøre hvem av oss som blir UAE’s Next Fitness Star.

Vinneren får, foruten heder og ære, lage sin egen trenings-DVD som skal gis ut med x-antall utgaver av Women’s Health. Og det er her jeg blir litt skeptisk. Jeg har jo nemlig ikke lyst til å lage noen trenings-DVD! Det hadde sikkert vært kult om jeg fikk snakke på norsk, men å ha meg selv instruere på engelsk.. I’m not so sure about that ;-)

Men! En kul markedsføringsgreie er det jo uansett. Så vi får se hvordan det går. Og det er jo selvsagt stas å få hoppe på fremsiden av ett blad igjen :-D

photo12

Her kan dere stemme om dere vil. Men som dere kanskje forstår blir jeg altså ikke deppa om jeg ikke vinner dette :-P

I’m signing out,
snaiks!

19 kommentarer om “UAE’s Next Fitness Star?

 1. Hm, får dere noe betaling for alt dette arbeidet? Dersom du skal jobbe og styre så masse, og lage trenings DVD som bladet får inntektene av, er jeg usikker på om det er verdt det. Høres ut som en god deal for bladet hvertfall – jeg ville hvertfall kjøpt om din DVD var inkludert :D Lykke til uansett, skal stemme på deg, om du vil vinne.

  1. Betalingen er jo publisitet og markedsføring for meg selv som personlig trener i Dubai, så det er egentlig en ganske bra deal. Det å lage trenings DVDen er nok ment som å være betaling i seg tenker jeg, men ikke når man blir nervøs, flau og kvalm bare tanken!! ;-)

 2. Hva synes du forresten om de skoene du har på deg på bildet? Gir de godt grep til styrketrening? Eller er de mer for hopp og sprett?

  1. Det var første gang jeg prøvde dem, og hadde de bare på meg under shooten, så jeg vet egentlig ikke. Jeg fikk beholde dem, men de var litt store så jeg la dem igjen for bytting. Men husker de var veldig flate, så tenker de kan være ok til styrketrening egentlig.

 3. Min stemme går absolutt te deg!!! :-)
  Btw- av alle dine fantastiske flotte klær og sko- kunne du anbefalt to par? ??? Skal kjøpe og veldig vanskelig å velge… driver med mye av det samme som deg i type trening. Håper på svar!

  1. Hehe, takk ;-)

   Da ville jeg gått for ett par Reebok Nano 3.0 eller 4.0 (nyere modell) for styrketrening/crossfitish-trening, og ett par Nike Free til løping og intervaller. Jeg har jo også løftesko som jeg bruker når jeg gjør Olympiske løft, men jeg kunne nok strengt tatt like gjerne klart meg med Reebok Nanoene.

 4. Mulig hørselen min er i feriemodus, but you like to sleep(?) and eat chocolate? I love it!!

  Om du vinner og ikke vil snakke engelsk så foreslår jeg den indiskengelsk. Velly good!

 5. Hei :) jeg lurer på om du vet om det går an å abonnere på women´s health for oss som bor i Norge?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s