Same same but totally different

Jeg digger intervaller. En økt kan være unnagjort i løpet av ett kvarter, og siden jeg er velsignet med både tredemølle på jobb og i gymmet i toppetasjen hjemme, er det kjempelett å bare gjøre det liksom. Man kan jo forsåvidt løpe intervaller ute også, men i Dubai har det lenge vært for varmt for denslags. Dessuten er jeg flink til å slacke off når jeg blir sliten, og jeg liker derfor best å gjøre intervaller på mølla slik at jeg «tvinges» til å holde rett tempo.

Hva slags intervaller jeg gjør varierer, men jeg har i det siste (året!) vært hektet på 30/30 sek intervaller. Det betyr altså at jeg løper 30 sekunder, og hopper av mølla og hviler i 30 sekunder. 18 km/t var lenge standardtempo, men nå har jeg begynt å øke tempoet litt. Jeg løper 12 stk intervaller og tempoet er som følger: 18 km/t, 18.1 km/t, 18.2 km/t, 18.3 km/t, 18.4 km/t, 18.5 km/t, 18.5 km/t, 18.4 km/t, 18.3 km/t, 18.2 km/t, 18.1 km/t, 18.0 km/t. Det blir en slags pyramide og jeg høyer altså tempoet med 0,1 km/t per intervall, peaker på 18,5 km/t, og kan deretter motivere meg med at tempoet vil gå nedover. Dette har funket som smurt de siste ukene. Inntil i dag.

Jeg var så –> <– nære å gi opp på den 8-ende intervallen, men bet tenna sammen og fullførte. Jeg fatter bare ikke hvorfor det var så sinnsykt mye mer slitsomt idag liksom!? Det var jo eksakt samme opplegg som vanlig, riktig nok på en nye mølle (jeg snek meg inn på herrenes gym ettersom tredemøllene i jentegymmet var opptatt), men likevel. Mulig den beinøkta fra igår satt bedre i enn jeg trodde da jeg våknet i morges..?

photo 2

photo 3

Anyways, nå er jeg ferdig med å klage, og ønsker dere en topp dag!
Snaiks :-)

12 kommentarer om “Same same but totally different

 1. Åkei nå ble jeg litt nysgjerrig her – jentegym og herregym? Really? Er det så strengt?
  Den beinøkta må jo ha satt sine spor, og du fullførte jo. Kudos bare det.

  1. Jepp. I gymmet i leilighetsbygget hvor vi bor er det ett gym for herrer og ett for kvinner. Da kan kvinnene som vanligvis dekker seg til få trene uten «deksel» ;-)

 2. Hei Inger :D jeg lurer litt på hvordan prisene i Dubai er mtp mat, shopping og annet diverse man bør gjøre når man reiser dit? Hvor mye bør man beregne pr dag eller pr uke eventuelt?

  1. Hmm.. Det er vanskelig å svare på ettersom man kan få både mat og shopping i alle prisklasser her. F.eks kan du får ett måltid mat i foodcourten på shoppingmallen for ca 40 norske kroner, men så kan du også få ett måltid for 4000 norske kroner om du går på de fancy hotellene! Klær og sånt er vel egentlig ikke så mye billigere enn i Norge, men utvalget av rimeligere kleskjeder som Forever 21, Berskha etc er jo større her. Så hvor mye du bør beregne per dag/uke kommer helt an på hvor mye du shopper ;-)

   1. Tusen takk for utfyllende svar! Var i Dubai for seks år siden med foreldre, og har så utrolig cravings etter å dra tilbake med samboeren min!! Men så når man er med foreldre tenker man gjerne ikke så mye på hva ting koster! Så tenkte bare høre. Annerledes når man reiser og skal betale alt selv, hehe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s