Anniversary-pump

Idag fikk jeg selskap av Ian i gymmet. Det er faktisk ikke ofte vi trener sammen siden vi jobber ulike tider, men idag sluttet vi begge tidlig, og tok oss derfor en liten økt sammen før vi dro hjem for å feire 2 år som kone og mann.

Med Ian der til å kunne spotte meg våget jeg endelig å gjøre tunge knebøy igjen. Jeg fikk jo vondt i ryggen av dem i slutten av mai, og har derfor holdt meg unna de siste 3-4 ukene, men idag kjente jeg meg klar, og ikke minst motivert, for å prøve. Faktisk så klarte jeg de «vanlige» 5-erene på 90 kg, og det kjentes bra. Jeg hadde løyet om jeg sa jeg ikke kjenner noe i ryggen nå, men det gjør jeg omtrent uansett hva jeg trener for tiden. Så ja, jeg er vel mest glad for å ha bøyd tungt igjen for første gang på en stund :-D

A1) 8 x 3 clean & jerk @ 60kg
B1) 5 x 5 knebøy @ 90kg
C1) 3 x 20 gående utfall m/2 x 20kg KB
C2) 3 x 20 KB swings @ 24kg

photo

Etter treningen gikk vi hjem for å feire 2-års jubileet vårt. Dvs spiste sen lunch, sov en time, så gjennom bryllupsbilder og filmer, og avsluttet med Transformers og norsk sjokolade på sofaen. Hahaha, romantisk feiring eller hur? ;-)

Og nå tar vi kveld,
gudd nait!

4 kommentarer om “Anniversary-pump

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s