I spent it with you

2 år som kone og mann, og mange fler i vente. Likevel summerer denne teksten fra Whitney Houston livet mitt ganske bra:

If tomorrow was judgement day
And I’m standing on the front line
And the Lord asks me what I did with my life
I will say I spent it with you

Livet mitt med Ian er så godt at det nesten er flaut. Jeg kan forstå om utenforstående synes forholdet vårt er kleint eller klisjéaktig, men det får bare være. Det er 9 år siden vi ble kjærester, men jeg er fortsatt forelsket. Ikke forelsket slik at jeg får sommerfugler i magen hver gang jeg ser ham og ikke tørr å slippe en fis når han er i rommet, men forelsket likevel.

Men hallo, jeg er veldig klar over at det ikke er garantert at vi alltid vil ha det så godt som vi har det nå. En av mine eldste kunder for eksempel er veldig flink til å minne meg på at forelskelser går over, livet skjer og ektskap mislykkes. …han har også flere ganger sagt til meg at han skulle ønske jeg ikke var gift, så kanskje han har litt skjulte intensjoner med sine utsagn.. Uansett, jeg vet jo at om vi en dag får barn eller noen virkelige utfordringer som setter forholdet vårt på prøve, så kan ting endre seg. Betyr det at jeg ikke skal nyte hvor fantastisk godt og trygt forholdet vårt er nå? I think not! La oss bare si det sånn, skulle jeg kun få 10, 15 eller 20 gode år med Ian, så ville jeg jo ikke vært de foruten, bare fordi det ikke varte evig. Så hvis det er greit for dere tenker jeg å nyte det faktum at jeg har en mann som elsker meg som jeg er, og som gjør meg lykkelig hver eneste dag ;-)

Jeg har vist dere denne før, men er det bryllupssdag så er det brylluppsdag og da er det lov til å mimre. Her er en liten (veldig lang) video fra brylluppet vårt:

27 kommentarer om “I spent it with you

 1. åh, så nydelig film – og dere er et helt nyyydelig par! Gratulerer med 2 års bryllupsdag!

  (..og så må jeg bare si jeg er veldig glad for at du nå blogger uten reklame og sponsede produkter igjen! Det er så herlig å klikke inn på bloggen din og slippe å filtrere det jeg leser, slippe å styre unna lange rekametekster og store bannere, og faktisk bare lese og kose meg. Takk!:))

  1. Takk!

   Og glad for at du koser deg med bloggen. Tror det er max 10 innlegg (av over 900 stk!) som har hatt reklame eller sponsede produkter i seg, så så altfor mye unnastyring av reklame har du vel aldri måttet gjort på denne bloggen. Jeg er derimot enig med deg, for mye reklame kan virkelig ødelegge blogger ass..

   1. neineinei, det er svææært sjelden jeg har måttet drive med unnastyring av reklame her – jeg mente at jeg må gjøre det på resten av bloggene jeg leser :) og ja, mye reklame kan virkelig ødlegge. Men jeg liker når du reklamerer for afpt, da! Hehe

 2. Gratulera med bomullsbryllupsdagen (2År) Den videoen i frå bryllupet dokkas får meg te å grina kvar gong. Den er nydelige og det var en kjempeflotte dag/kveld /morgen me fekk dela med dokke. Kosa dokke å markera dagen. Goe knib fra Tone m / fam + tante Tordis hilse au og gratulere med dagen.

  1. Er det bomull idag altså ;-) Hehe.. Jeg og Ian så gjennom filmer (fra blant annet talen hans i brylluppet) idag, så vi grein litt vi også ;-)

   Stor knib tilbake, hils alle :-*

 3. Åå gudameg altså!! Lenge leve kjærleiken :-D Vær så klissete du bare vil. I love it. Og gratulerer så mye med 2 års bryllupsdag <3

 4. Åh tårevått her! ;-)
  Flott par! Nyt akkurat nå. Det er kun det man egentlig har.
  Gratulerer med bryllupsdag!

 5. gratulerer så mye med overstått bryllupsdag, Inger! For en nydelig film! Syntes du har lov å være så klein som du bare vil, lykke skal ikke gjemmes vekk :) Kan med det samme forsikre om at det er mulig å ha det like godt etter mange flere år. Møtte min mann da jeg var 17. Er nå 29, vi er gift og to barn senere er jeg like f******* forelsket (og jeg er rimelig sikker på at han er det og) :)

 6. Herlig å høre! Jeg er lykkelig gift på fjortende året og det blir bare bedre og bedre :D Vi har det virkelig bra sammen og det er koselig å høre om andre som også har det sånn.

 7. et nydelig brudepar, det skal sies :) det lille-lange vi fikk se her ga til og med en liten tåre i øyekroken, haha! ;) elsker brude»valsen» deres!

 8. Gratulerer! Mine bestefar og bestemor har straks vrt gift i 60 år, og jeg har helt ærlig inntrykk av at de fortsatt kjenner på forelskelsen! Ja, den kan forsvinne, men jeg tror innerst inne det er litt vår jobb å holde ilden ved like også. Og ikke minst så kommer den og går. Dere har vært sammen i så mange år, at dersom det ikke hadde vært ment to be så hadde ilden vært slukket for lengst! :-*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s